LifeStyle

Igienă și profesionalism pentru o primăvară sclipitoare

Odată cu primele raze de soare ale primăverii, observăm în interiorul caselor noastre, mici particule de praf și mizerii pe care nu le-am sesizat pe parcursul iernii. Astfel, știm că este timpul pentru o curățenie amănunțită.

Procesul de curățare a prafului și murdăriei devine mai simplu ca niciodată, dacă sunt folosite soluții de curățenie profesionale și echipamente menite să facă munca exponențial mai ușoară.

Alegerea produselor potrivite se face în cel mai scurt timp, mai ales atunci când se apelează la firme dedicate soluțiilor profesionale, precum Sanito.ro. Specialiștii Sanito, cu peste 13 ani de experiență în domeniu, propun alegerea produselor de calitate, durabile și concentrate, astfel încât curățenia să se realizeze în cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp.

Printre cele mai bune game de produse pe care le propun specialiștii Sanito.ro pentru spații atât private, cât și de business, se numără și brand-ul Tork. Produsele Tork sunt extrem de variate și pot fi folosite într-o multitudine de spații, în funcție de necesități: dispensere și dozatoare, consumabile din hârtie, săpunuri lichide și spumă, dezinfectanți pentru mâini și coșuri pentru gunoi. Mai mult decât atât, produsele Tork au preturi foarte bune, la o calitate ridicate, iar în perioada primăverii, se gasesc la promoție pe Sanito.ro.

Recomandarea profesioniștilor pentru o curățare și igienizare completă a tuturor spațiilor și suprafețelor, este să avem la îndemână, în primul rând, detergenți și dezinfectanți profesionali de suprafețe, pentru fiecare tip de material în parte, gresie, faianță, pardoseli din lemn, ceramică, mobilă sau suprafețe din sticlă. Apoi, trebuie să dispunem de toate echipamentele de curățenie necesare pentru a ne mișca rapid: dispensere și dozatoare de cea mai bună calitate, mătură, mop, lavete și aspirator profesional.

Toate spațiile trebuie curățate cu mare atenție la detalii. Praful trebuie bine șters, iar în cazul în care există mochete sau covoare, acestea trebuie aspirate și dezinfectate cu atenție pentru a evita orice risc de alergii, mai ales în spatiul de lucru unde se stă cea mai mare parte a programului. Ideal ar fi ca praful să se steargă bine și apoi să se folosească detergenți profesionali pentru mochete sau covoare de la SANO. Produsele SANO sunt destinate uzului casnic, personal dar și profesional, care se remarcă printr-o gamă variată de detergenți,  consumabile din hârtie, săpunuri lichide și geluri dezinfectante, lavete, odorizante pentru cameră și alte produse pentru curățenie, toate având rolul de a ține la distanță bacteriile. În această primăvară, toate produsele SANO se găsesc la reducere pe Sanito.ro.

La final, după ce am terminat spălarea și dezinfectarea corectă a spațiilor, pentru uscarea suprafețelor, sunt recomandate produsele de unică folosință din hârtie, care ajută la combaterea răspândirii microbilor, precum prosoapele de hârtie pliate și rolele de hârtie, atât pentru uz casnic, cât și profesional. Specialiștii recomandă produsele de unică folosinţă pentru uscarea suprafețelor, deoarece apa este un mediu în care bacteriile se dezvoltă și se răspândesc rapid. Astfel, se evita transmiterea germenilor.

După ce am terminat curățenia, ne putem bucura de senzația de prospețime și de lumina caldă a primăverii, reflectată în interiorul casei.

Related posts

Stiai ca in casa ta pot fi prezente diverse toxine?

Adina Meyers

Studioul inSIGN a fost nominalizat cu 9 proiecte la concursul Elle Decoration Romanian Design Awards 2019

Adina Meyers

Asociația Dăruiește Viață solicită Ministerului Sănătății măsuri rapide pentru prevenirea și monitorizarea crizei medicamentelor oncologice

Adina Meyers