Decor Practic

19 piese de mobilier minimalist care vor fi intotdeauna in tendinte

Putem rezuma dragostea noastra pentru minimalism in doar cateva cuvinte: este simplu, este de bun gust si transcende barierele tendintelor.

 

Un interior minimalist este aerisist si spatios, acestea fiind printre primele motive pentru care tipul de mobilier caracteristic va ramane intotdeauna in tendinte. Accesoriile nu vor fi niciodata multe, iar piesele de mobilier sunt intotdeauna funcționale.

Într-un spațiu minimalist, fiecare obiect are o funcție bine determinată iar funcția decorativă nu este una esențială.

Stilul minimalist are suficientă personalitate pentru a oferi casei tale un aspect inconfundabil. Faptul ca te vei rezuma la piese de décor sau de mobilier mai putine nu trebuie sa te sperie. Pentru ca vorbim de minimalist nu vom regasi niciodata in acest stil forme extravagante.

Scopul minimalismului este să creeze o legatură între spațiul de locuit și lumea exterioară.

Această reductie a formelor a aparut gratie arhitectului Ludwig Mies van der Rohe, care a și împământenit principiul de ”less is more”. Dupa primul Razboi Mondial, acest stil a devenit popular  datorita faptului ca materialele folosite erau accesibila oamenilor (sticla, inox, ciment).

Aceste 19 piese de mobilier intruchipeaza stil si au puterea de a echilibra orice camera cu o doza de rafinament.

Inspirat de designul anilor 1920 si 1930, acest pat de zi este maret in ceea ce priveste farmecul si functionalitatea.

Forma geometrica eleganta a acestui scaun de luat masa este echilibrat de catifea. Mobilierul Saba este realizat manual folosind materiale din paduri gestionate in mod responsabil sau surse recuperate.

Alama lucioasa si sticla neagra fac din aceasta masa de cocktail un accesoriu plin de farmec, dar minimalist, de la un brand cunoscut de obicei pentru design-urile sale indraznete si mari.

Modelul subtil si picioarele cu fatete adauga caracter acestei mese consola minimaliste.

 

 

Related posts

Pregătește casa pentru sezonul rece!

Adina Meyers

Sugestii pentru reamenajarea unei locuinte

Adina Meyers

Cum să montezi lavoarul

Adina Meyers