Amenajare living Practic

Soluții de amenajare pentru dining

Pentru a găsi locul perfect pentru o masă poți apela cu încredere la propria creativitate, mai ales dacă locuința ta nu are un spațiu clar delimitat pentru luat masa.

Poți așeza o masă cu scaune în colțul livingului, delimitând sugestiv spațiul de dining cu un covor sau cu un dulap.

Dimensiunile mesei pot varia în funcție de nevoile și mărimea familiei. Un cuplu poate opta pentru o masă mai mică, practică, în timp ce o familie cu copii va alege cu siguranță o masă încăpătoare.

Pentru ca prietenii care vin la cină să nu te ia prin surprindere, o masă ajustabilă este exact ce ai nevoie. În cazul acesta trebuie să iei în considerare spațiul pe care masa îl ocupă atunci când e întinsă la maximum.

Dacă livingul nu îți permite să-i folosești spațiul pentru a așeza o masă cu scaune, îți poți îndrepta atenția către bucătărie. Cunoscută ca spațiu tradițional de luat masa, bucătăria poate fi o gazdă perfectă când vine vorba de servit cina. De asemenea, masa de lucru din mijlocul bucătăriei te poate ajuta nu doar să pregătești cina, dar și să te bucuri de ea alături de întreaga familie.

Mai multe idei de amplasare a meselor în locuințele mici găsești în galeria de imagini de mai sus.

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Idei de amenajare a dormitorului

Adina Meyers

Cum poți obține o bucătărie șic

Adina Meyers

Cum sa alegi mobila pentru un living de dimensiuni mici: 9 idei pentru decoratiuni inspirate

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe