Amenajare bucatarie Practic

Baie cu dotari complete

Beneficiara acestei bai, o doamna cu gusturi rafinate, nu este in mod special adepta decorurilor moderne, dar a dorit sa dispuna de toate facilitatile oferite de ultimele modele de obiecte sanitare: cada cu hidromasaj, vas de toaleta cu diverse functii de igiena, accesorii la indemana etc.

In aceste conditii, pentru a nu aluneca pe panta unui decor futurist, rece si fara personalitate, am inclinat balanta spre partea estetica, abordand finisaje cu imprimeuri florale, foarte feminine. Totusi, am pastrat o nota de sobrietate si eleganta prin cromatica black&white adoptata, punctata doar de accente de oranj. Alaturarea unor placi decorative cu buline si a unor listuri cu desene florale mi s-a parut foarte indrazneata, iar proprietara, care isi dorea un decor epatant, a apreciat aceasta combintie.

Foarte importante pentru orice doamna cocheta sunt produsele si accesoriile destinate infrumusetarii. Pe acestea am incercat sa le asez cat mai la indemana, astfel incat sa nu-i lipseasca nimic proprietarei atunci cand se coafeaza, fardeaza sau aranjeaza pentru o noua zi.

Related posts

Spatii de depozitare in dormitor

Oana Voicu

Cum să construieşti un cadru de pat cu spatii de depozitare

Adina Meyers

Cum să construiești un gard din lemn

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe