Beneficiara acestei bai, o doamna cu gusturi rafinate, nu este in mod special adepta decorurilor moderne, dar a dorit sa dispuna de toate facilitatile oferite de ultimele modele de obiecte sanitare: cada cu hidromasaj, vas de toaleta cu diverse functii de igiena, accesorii la indemana etc.

In aceste conditii, pentru a nu aluneca pe panta unui decor futurist, rece si fara personalitate, am inclinat balanta spre partea estetica, abordand finisaje cu imprimeuri florale, foarte feminine. Totusi, am pastrat o nota de sobrietate si eleganta prin cromatica black&white adoptata, punctata doar de accente de oranj. Alaturarea unor placi decorative cu buline si a unor listuri cu desene florale mi s-a parut foarte indrazneata, iar proprietara, care isi dorea un decor epatant, a apreciat aceasta combintie.

Foarte importante pentru orice doamna cocheta sunt produsele si accesoriile destinate infrumusetarii. Pe acestea am incercat sa le asez cat mai la indemana, astfel incat sa nu-i lipseasca nimic proprietarei atunci cand se coafeaza, fardeaza sau aranjeaza pentru o noua zi.

Related posts

Programul „Prima Casă” devine „Noua Casă”. Plafonul pentru credite s-a dublat

Adina Meyers

3 motive ca să folosești în amenajare mobilier modular

Adina Meyers

Amenajarea holului

Adina Meyers