Decor

Tendinte de amenajari interioare pentru acest Craciun

Cel mai vesel sezon al anului ne bate la usa. Poate fi diferit anul aceasta, totusi, putem amenaja cu bucurie interiorul casei noastre.

Decorarea casei de Crăciun presupune în primul rând creativitate. Incercati sa va ocupati de asta atunci cand aveti mintea limpede, simtiti ca aveti timp si sunteti inhamati cu multa rabdare. Daca bugetul nu va permite sa achizitionati noi decoratiuni asta nu poate fi un impediment. Noile tendinte ne arata ca moda revine. Putina inspiratie si imaginatie va vor ajuta sa adaptati decoratiunile pe care le-ati utilizat deja si in anii trecuti.

In cele ce urmeaza va prezentam o serie de tendinte care sunt, potrivit specialistilor, o prognoza si pentru amenajarea Sarbatorilor de iarna de anul viitor.

#1 Spatii monocrome

Una din culorile in tendinta care isi va intra in drepturi mai ales anul viitor este griul. Spatiile combinate cu aceasta culoare va fi valabila si la decorul  de Craciun.

#2 Sustenabilitatea naturii

Sustenabilitatea naturii isi va face simtita prezenta atat anul acesta, cat si in 2021. Aliat cu durabilitatea moderna, decorurile de Craciun cu verdeata combinate cu materiale durabile sunt cheia pentru o sustenabilitate constienta si vesela.

#3 Culori jucause

Craciunul este o sarbatoare a bucuriei si a amintirilor distractive. Aplica asta si in decorurile tale de Craciun pe care le-ai putea pune in aplicare si anul viitor. Culorile distractive stralucitoare bine combinate creeaza o noua dispozitie festiva in interiorul casei.

#Nostalgia retro

Aici va putem spune ca designul retro va fi unul din marile trenduri ale anului viitor. Aceasta tendinta va fi prezenta si de Craciun. Noul trend va mixa detaliile retro cu mobilierul contemporan.

 

Related posts

Workspace Studio își extinde portofoliul de produse către zona de retail, după o creștere pe segment de 200% pe fondul muncii remote

Adina Meyers

7 articole care ți-ar transforma dormitorul într-un spațiu de vis

Adina Meyers

Tapet în camera copiilor: 9 modele adorabile – FOTO

Adina Meyers