Daca ai decis sa protejezi locuinta cu un acoperis din tigle metalice, poti sa fii sigur ca ai facut o alegere foarte buna. Acest sistem de invelitoare este performant, are o durata lunga de viata si este usor de intretinut. De asemenea, acest material este recomandat atat pentru constructiile noi, cat si pentru cele care necesita renovare.

BDM Roof System te asteapta cu oferte avantajoase de pret montaj tigla metalica si produse si accesorii profesionale pentru acoperisuri. Astfel, pe langa materialele calitative, beneficiezi de serviciile unor specialisti care detin unelte si scule de tinichigerie, dar si experienta vasta in domeniu.

Depozitarea tiglei si pregatirea montajului

Pentru ca tigla metalica sa isi pastreze calitatile tehnice si estetice, aceasta trebuie depozitata in ambalajul original, pe suprafete ferite de umezeala. In cazul in care stocarea tiglei se face pentru mai mult timp, se recomanda depozitarea coletelor in spatii inchise si bine aerisite. Descarcarea si manipularea panourilor de tigla este la fel de importanta, astfel ca trebuie sa urmezi intocmai instructiunile producatorului.

In ceea ce priveste pregatirea montajului, se va lua in calcul lucrul la inaltime si riscurile acestei activitati. Astfel, primul pas consta in montarea unor schele care sa asigure accesul la inaltime in conditii de maxima siguranta.

Ridicarea tiglei pe acoperis se va face  prin intermediul unor corzi manipulate de mai multe persoane. In cazul in care santierul este mai mare si exista macara, panourile de tigla pot fi ridicate cu ajutorul acestui utilaj.

Dotarea tehnica si taierea tiglei metalice

Pe langa experienta, personalul are nevoie de unelte potrivite pentru a realiza un montaj de inalta calitate. Astfel, orice trusa de montaj trebuie sa cuprinda: ciocan, nibbler, foarfeci speciale, cutter, snur aliniere jgheaburi, patent rotund, surubelnita, masina de insurubat si multe altele.

Tiglele pot fi taiate direct din fabrica in functie de necesitatile clientului, astfel ca la montaj mai raman doar cateva situatii in care este necesara debitarea panourilor (pentru frontoane evazate, coame inclinate, cosul de fum, ferestre de mansarda, dolii etc.). se recomanda utilizatea de scule si unelte care sa nu genereze fenomenul de incalzire locala a materialului in timpul debitarii.

Cum sa obtii un pret montaj tigla metalica avantajos?

Inainte de orice, apeleaza la serviciile unei echipe de montaj cu un portofoliu vast de proiecte. Doar un specialist te poate indruma in ceea ce priveste dimensiunile necesare pentru realizarea invelitorii, precum si restul accesoriilor necesare. Din punct de vedere tehnic, exista cateva tehnici de montaj ce trebuie aplicate. Acestea contribuie la economisirea de material, dar si la asigurarea unei etanseitati perfecte, care sa impiedice infiltratiile de apa.

BDM Roof System garanteaza un pret montaj tigla metalica optim

Acoperisurile trainice se construiesc alaturi de oameni specializati in montaj, cu materiale premium, furnizate de specialisti capabili sa iti ofere cel mai bun pret. BDM Roof System iti pune la dispozitie o gama larga de produse, printre care si tigla metalica Bilka, Decra sau Budmat.

Asadar, daca vrei sa soliciti oferta acestui furnizor, acceseaza http://acoperisuri.info/   sau discuta cu reprezentantii companiei la numarul de telefon 0756 112 111, de luni pana vineri, intre orele 08:00-19:00.

 

Related posts

Tipuri de cofraj

Adina Meyers

3 lucruri esentiale pe care sa le urmaresti atunci cand vrei un credit

Adina Meyers

PIATRAONLINE inaugurează Pavilionul Expozițional, cel mai mare spațiu exterior din România dedicat pietrei naturale, cu o investiție de peste 200.000 Euro

Adina Meyers