Societatea Rocatil Piese de Schimb apare pe piaţa din România în urmă cu 9 ani,  cu misiunea de  a veni în ajutorul tuturor clienţilor din domeniul construcţiilor, cu o gamă diversificată de piese pentru utilajele de construcţii. Începând de la piese pentru miniexcavator, buldoexcavator şi până la piese pentru excavator.

Piesele comercializate de noi fac parte din categoria  celor  mai căutate mărci de utilaje şi anume: JCB, Caterpillar, Komatsu, Volvo, Terex şi Liebherr. Din moment ce utilajul este echipat cu piese corespunzătoare de bună calitate şi durata funcţionării lui este mai îndelungată. Un procent ridicat de cereri apar la  secţiunea pieselor pentru excavator, datorită mediului în care sunt folosite utilajele ca de exemplu: cariere de piatră, balastiere şi demolări.

Stocul pus la dispoziţie este unul complex  începând de la piese de shimb pentru excavator şi buldoexcavator, dinţi de cupă, cuie de picon, ciocane hidraulice marca Demoter, filtre şi uleiuri(filtre marca Donaldson), cupe, cale de rulare şi lame de uzură. Avem în vedere de a face  actualizări lunare a stocului în funcţie de preferinţele clienţilor şi totodată pentru cazurile de urgenţă în care clientul are nevoie de o anumită piesă într-un timp foarte scurt.  Facem asta, deoarece suntem conştienţi de rapiditatea în acest sector şi dorim să ajutăm toţi clienţii pe cât posibil. Pentru asta oferim o calitate superioară a  pieselor şi un preţ corect care  garantează că utilajul dumneavoastră va performa la costuri mai reduse pe fiecare oră de funcţionare.

Un angajament bine pus la punct de Rocatil de care se ţine cont încă de la înfiinţare, este acela de a comercializa piese în varianta originală(OR), varianta pentru producator original(OEM) şi ultima variantă mai accesibilă fiind aftermarket(AM). Dorim o funcţionare îndelungată a utilajului, aşa că pentru asta decurgem la comercializarea pieselor de calitate, nu SH. Adevărul este că o parte din clienţi sunt atraşi de preţurile mai scăzute, însă şi durata funcţionării este pe măsură. Pentru clienţii mai puţin informaţi, le stăm la dispoziţie cu informaţii clare despre fiecare piesă şi ulterior le facem  recomandarea cea mai bună în alegerea piesei potrivite.

Pe lângă diversitatea de piese pentru utilaje de construcţii, angajaţii Rocatil sunt  foarte atenţi în ceea ce priveşte relaţionarea cu clienţii, având un stil diferit de a comunica cu fiecare tip de persoană în parte. Comunicarea corectă, seriozitatea în ceea ce priveşte preţul şi termenul de livrare al pieselor şi un stoc complet de peste 20 tone de elemente de uzură şi peste 1000 din cele  mai uzuale repere rezultă clienţi multumiţi care se întorc pentru noi achiziţii.

În urma menţiunilor făcute, Rocatil ajunge să se diferenţieze de celelalte firme care comercializează piese pentru utilaje de construcţii prin faptul că deţine un stoc permanent al pieselor pentru a raspunde afirmativ tuturor cererilor şi prin stilul diferit de comunicare cu clienţii.

Related posts

De la 1 martie se ieftinesc locuințele noi. Află cine are de câștigat

Adina Meyers

Sistem de incalzire electrica in pardoseala – confortul tau este asigurat de AMASS!

Adina Meyers

Sharp deschide piața de purificatoare de aer cu tehnologia japoneză Plasmacluster

Adina Meyers