Home

Nu uita sa decorezi semineul in perioada sarbatorilor de iarna

Semineul reprezinta un element de decor care ofera incaperilor caldura si personalitate. Daca te numeri printre persoanele norocoase care beneficiaza de semineu, perioada sarbatorilor este momentul potrivit de a-l transforma intr-un important punct de atractie.

In ceea ce priveste decoratiunile pentru semineu, optiunile sunt vaste, iar multe dintre ele presupun costuri mici. Cu alte cuvinte, poti folosi elemente naturale (ghirlande verzi, conuri de brad, portocale etc.) pentru a contura un aranjament atragator deasupra si in jurul semineului.

Intr-un spatiu elegant si pretios, poti alege decoratiuni glamour sau in culori vibrante (rosu, mov, albastru, turcoaz) pentru decorarea sa. Accesoriile aurii si argintii sunt de mare efect intr-un astfel de interior.

Daca nu iti doresti sa investesti in ornamente bogate sau sofisticate, alege o tema simpla, “ingrediente” naturale si obiecte pe care le ai deja in casa (felicitari de Craciun, ciorapi, borcane din sticla etc.) deoarece vor avea efecte nebanuite in decor. Nu trebuie decat sa fii creativ si sa-ti lasi imaginatia sa fie libera.

Sursa foto: www.pinterest.com

 

 

Related posts

Hobby-uri descoperite în pandemie: gătitul, renovarea casei și grădinăritul

Adina Meyers

Rețetă pentru Mancare de mazăre (varianta de post)

Adina Meyers

Advertorial: Instal Montaj Fire Solutions – servicii de stingere incendiu

Adina Meyers