In orice anotimp, florile sunt o alegere inspirata atunci cand vine vorba de decoratiuni interioare. Daca simti nevoia sa iti reimprospatezi locuinta si sa ii conferi un aer de sarbatoare, poti alege sa o decorezi cu buchete de trandafiri ample. Ai nevoie de putina creativitate si imaginatie pentru a da un strop de culoare caminului tau si a crea o atmosfera de basm. Iata cateva idei inedite pe care merita sa le incerci!

Coronita de trandafiri

Nimic nu spune mai frumos "bine ai venit" decat o coronita de flori proaspete agatata de usa de la intrare. Aceasta poate fi realizata si cu ajutorul unor buchete de trandafiri care ii vor conferi un aspect estetic deosebit. Joaca-te cu bogatia de nuante si construieste cele mai frumoase decoratiuni florale.

 

Petale decorative pe masa

Cel mai simplu mod de a infrumuseta mesele festive este sa folosesti petale de flori in culori vibrante care sa dea un plus de rafinament oricarui cadru. Foloseste buchete de trandafiri ai caror petale sunt mai mari si voluminoase, astfel incat sa accentuezi decorul si sa obtii un efect contrastant cu fata de masa sau cu celelalte obiecte care se afla acolo. Le poti imprastia direct pe masa sau le poti aseza intr-un bol de sticla sofisticat pe care sa il pozitionezi in centrul mesei.

Flori care plutesc

Cu siguranta ai mai vazut lumanari plutind pe apa, insa florile plutitoare sunt cu totul si cu totul ceva deosebit. Foloseste trandafiri pe care sa ii asezi in boluri si vaze transparente cu apa, iar caminul tau va capata un decor original.

 

Trandafiri in recipiente mici

Ai o sticla de parfum care s-a terminat si nu ai vrea sa o arunci deoarece are un design deosebit? O poti refolosi in scop decorativ daca alegi sa pui in recipientul curatat cateva fire de flori. Spre exemplu, cu ajutorul unor buchete de trandafiri poti schimba aspectul dormitorului, livingului sau, de ce nu, chiar si al baii.

 

Cutii cu flori

In zilele in care nu gasesti inspiratie pentru a realiza un decor de vis, o florarie online iti poate da o mana de ajutor. Spre exemplu, la Florandes vei gasi nu doar buchete de trandafiri, ci si cutii cu aceste flori superbe care pot reprezenta o piesa de decor unica. Poti alege cutii cu trandafiri in culori clasice, precum alb, rosu si roz sau poti opta pentru nuante speciale, unele chiar rare, cum ar fi trandafirii Rainbow, care vor face ca interiorul casei sa arate spectaculos. Toti trandafirii marca Florandes sunt trandafiri de Ecuador, importati direct si cultivati in propriile sere din Anzi. Asadar, poti fi sigura ca alegi cei mai frumosi trandafiri din lume, cu un aspect unic si o rezistenta indelungata.

Intr-un decor plin de flori, casa ta va deveni mai vesela si mai primitoare ca oricand, exact ca o gradina de vara din care nu ai mai vrea sa pleci niciodata! Intra pe Florandes.ro si comanda buchete de trandafiri deosebite care sa confere un plus de farmec fiecarei incaperi din caminul tau. 

Related posts

Advertorial: 8 moduri de a-ti decora casa cu obiecte de iluminat

Adina Meyers

Casa minimalista in Valparaiso

Adina Meyers

Design interior high-tech

Adina Meyers