Știm cât de greu este să întreții curat și igienizat un spațiu de mari dimensiuni și cât de important este ai grijă ca toate suprafețele să strălucească de curățenie. Un ajutor de nădejde pentru menținerea spațiilor curate sunt mașinile de curățenie profesionale. Acestea sunt absolut necesare pentru afacerile care iși desfățoară activitățile în spații mari cum ar fi mall-urile, hypermarket-urile, insitituțiile publice și altele. Podelele, în cazul acesta, reprezintă o suprafață care trebuie curățată constant, datorita fluxului ridicat de oameni care circulă continuu în aceste locuri.

Cu ajutorul unor mașini și aspiratoare profesionale, performante și de calitate, curățarea podelelor se va realiza în cel mai scurt timp, fără a mai fi nevoie de găleți cu apă și mop, care mai mult îngreunează procesul de curățenie și munca angajaților și cel mai important, durează extrem de mult.

Achiziționarea acestor aparate se poate face cu ușurință și la prețuri foarte bune de pe site-ul Sanito.ro, unde puteți găsi o gamă variată de astfel de mașini și aspiratoare moderne și performante dar și la cel mai bun raport preț/calitate.

Aparatele cu monodiscuri, sunt ideale pentru spațiile ceva mai mici decât în cazul mall-urilor sau hypermarket-urilor dar nu neapărat, cum ar fi spațiile de birouri, clinici, spitale, centre comerciale, instituții publice și tot felul de alte zone cu trafic intens de oameni. Acestea sunt caracterizate simplu, prin ergonomie, siguranță, simplitate și versatilitate. Monodiscurile asigură o curățare profesională și de durată, asigurând sarcini multiple de curățare cum ar fi:

– Spălare

– Decapare

– Polizare

– Curățare prin pulverizare

– Șamponare

– Tratarea lemnului

– Cristalizare

Pe lângă podele, extrem de important este să se curețe și covoarele și mochetele. Pentru o curățare eficientă a covoarelor, este esențială utilizarea unor aspiratoare injectie/extractie. Aceste aparate sunt  mai mult decât necesare, doarece fiind vorba de o firmă, suprafețele sunt mari, ceea ce însemnă că și covoarele sunt numerose dar și mai murdare datorita fluxului ridicat de oameni care trec dintr-o parte în alta. Moderne, robuste și performante, aceste mașini pentru curățare sunt alegerea ideală pentru a face munca angajaților mult mai ușoară și rapidă. Aceste aspiratoare, cunoscute si sub numele de aspiratoare cu spălare, sunt dedicate pentru firmele mai mari care au nevoie de soluții rapide și eficiente, însă acestea pot servi foarte eficient chiar și uzului casnic. Aceste asipratoare se remarcă prinr-o calitate superioară, de necontestat și au următoarele caracteristici:

– Cele mai bune rezultate în ceea ce privește curățarea în profunzime a suprafețelor

– Avantajul multor accesorii standard

– Sunt foarte ușor de manevrat, transportat și utilizat

– Sunt foarte durabile datorită motoarelor puternice

– Sunt foarte silențioase

Toate aceste mașini pentru curățenie sunt extrem de importante pentru păstrarea imaginii firmei la cele mai înalte standarde. Fiind bine gândite și construite să reziste o perioadă îndelungată de timp, acestea reprezintă soluția perfectă la scară largă pentru marile, dar și pentru micile companii.

Curățenia este si trebuie să rămână cel mai important aspect pentru îngrijirea unei companii, deoarece creează un mediu prielnic de lucru pentru angajați și mai mult decât atât, ajută la păstrarea unei imagini de calitate și încredere pentru clienți și parteneri.

 

Related posts

Protejeaza-te de temperaturile ridicate!

Adina Meyers

Cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre epilatorul IPL inainte de a cumpara unul

Adina Meyers

Idei pentru amenajarea unei garsoniere

Adina Meyers