Practic

Cum poti folosi in casa ta panourile decorative obtinute prin taierea cu laser

Personalitatea unui om este complexa, dar o parte a acesteia poate fi descifrata analizand felul in care fiecare alege sa isi decoreze locuinta. Stilul abordat, culorile, mobilierul, finisajele si obiectele decorative reflecta gusturile proprietarilor si totodata pot fi un reper al statutului social al acestora.
 
O modalitate simpla si de efect in vederea obtinerii unui decor deosebit, ar fi introducerea in planull de amenajare a panourilor decorative obtinute prin taierea cu laser. Aceste panouri pot fi realizate din diverse materiale: lemn, metal, Mdf, plexiglas etc., iar modelele se aleg din gama oferita de producator sau pot fi selectionate separat de catre client. 
 
Multitudinea de modele si culori permite integrarea acestor piese decorative in orice stil de amenajare. Prin aplicarea lor pe suprafata unui perete se marcheaza cu usurinta punctul de interes al unei incaperi, indiferent ca este vorba de living, dormitor, hol, baie sau bucatarie. Nici tavanul nu trebuie scos din discutie atunci cand alegi locul in care sa fixezi panourile decorative, acestea putand fi aplicate direct sau suspendate la o anumita distanta de plafon. 
 
Panourile decorative sunt bune substitute ale peretilor despartitori care separa un spatiu deschis, de dimensiuni mai mari, cum este de exemplu, spatiul comun al living-ului si al bucatariei. Balustrada scarilor poate fi realizata din panouri decorative, mana curenta fiind in acest caz, optionala. De asemenea, fronturile mobilierui sau usile interioare pot fi obtinute din panouri decorative sau pot fi imbunatatite din punct de vedere estetic, prin simpla aplicare a acestora pe fronturile pieselor de mobilier sau pe suprafata foii de usa.
 
Tratate corespunzator pentru a rezista in fata umezelii, caldurii si a intemperiilor, panourile decorative pot fi utilizate si in afara casei. Mai exact, acestea pot deveni parti decorative integrate in structura gardului, in amenajarea gradinii si a terasei sau aplicate pe exteriorul casei. Metoda decuparii cu laser permite si obtinerea unor obiecte decorative si de mobilier care pot fi utilizate atat in interiorul locuintei cat si in exteriorul acesteia.
 
Date contact: Flavia Lorena Irimescu – decorator interioare, telefon: 0747666473

Related posts

Metode inteligente și eficiente de igienizare a toaletelor

Adina Meyers

Bucatarii timeless

Adina Meyers

Ce gresie și faianță alegi în baie? Vezi 10 exemple prezentate pe larg

Adina Meyers