Amenajare living Practic

Consum redus si eficienta ridicata cu focare samota de la Seminee Expert

Asa cum semineul este cel care devina „inima” caminului, focarul este cel care da viata semineului. Acesta determina puterea de incalzire a semineului si influenteaza aspectul decorativ al intregului ansamblu.

Seminee Expert comercializeaza o gama variata de focare placate la interior cu samota. Spre deosebire de alte modele de focar, acestea se incalzesc mai repede si pastreaza caldura mai mult timp, ceea ce contribuie la un randament superior al semineului. Modelele sunt potrivite pentru diverse modele de seminee si pot avea dimensiuni standard sau pot fi executate la comanda.

Focare de la producatori de elita – Din pasiune pentru seminee

Seminee Expert colaboreaza cu producatori de renume si importa focare cu eficienta de peste 80%, ce faciliteaza combustia si impiedica scaparile de fum in interiorul caminului.

Printre producatori se afla Kalfire, Carbel, Hajduk si Spartherm, dar si Nordpeis. Acesta din urma este lider in Europa la fabricarea de termota, ceea ce inseamna ca beneficiati de focare moderne, ce respecta cele mai stricte norme de functionare.

Focare cu samota – Design exclusivist si randament crescut

Semineul captusit cu samota este alegerea multor clienti care isi doresc un semineu in propria locuinta.

Pe langa faptul ca acest material inmagazineaza caldura si o pastreaza mai mult timp dupa ce focul se stinge, aceasta are si avantaje de ordin estetic. Samota are o culoare deschisa, apropiata de alb, ceea ce creeaza fundalul perfect pentru jocul flacarilor din interiorul focarului. Deoarece este un consumabil, samota trebuie inlocuita o data la cativa ani, in functie de regimul de exploatare a semineului.

Pe scurt, focarele cu samota prezinta urmatoarele avantaje:

– Rezistenta la temperaturi mari – Datorita acestui material special, depunerile de funingine sunt reduse seminficativ si pot fi curatate cu mai multa usurinta.

– Optimizarea temperaturii – Cu cat este mai ridicata temperatura, cu este mai puternica arderea. Ca urmare procesului de ardere completa, cenusa rezultata este mai putina, iar randamentul caloric este mai ridicat.

– Putere mai mare – Consumul de combustibil ramane acelasi, insa puterea degajata este mai mare.

– Materiale ecologice – Samota este obtinuta din argila arsa si macinata, materiale naturale, ce nu afecteaza mediul inconjurator.

– Capacitatea de a incalzi spatii mari – Spre deosebire de alte tipuri de focare, cele captusite cu samota sunt mai potrivite pentru incalzirea spatiilor mari. Lemnul arde complet si curat, iar caldura se mentine si dupa ce alimentarea semineului a fost stopata.

Focare samota cu fata dubla de la Seminee Expert

Daca vrei sa investesti intr-un semineu cu elemente decorative alese, in stil clasic, modern sau rustic, prevazut cu un focar performant, Seminee Expert este partenerul la care trebuie sa apelezi.

Focarele sunt importate de la producatori de top, iar partea decorativa este realizata in atelierul propriu, cu o echipa completa de pietrari si sculptori. Compania raspunde cu promtitudine si creativitate chiar si celor mai indraznete cerinte arhitecturale si completeaza munca artistica cu elemente de inalta calitate, produse si testate in tari precum Germania, Olanda sau Polonia.

Specialistii companiei iti stau la dispozitie cu suport tehnic, servicii de montaj si mententata. Pentru mai multe detalii despre seminee, componente decorative si alte elemente necesare, acceseaza www.seminee-expert.ro.

Cere informatii suplimentare despre serviciile oferite la numarul de telefon:

+4 0721 280 587

Related posts

Solutii pentru camera celui mic

Adina Meyers

15 tipuri de amenajari moderne de baie care iti vor surprinde vizitatorii

Adina Meyers

Meteorolog, despre canicula din România: „Orele cu stres termic s-au înmulțit, iar organismul uman nu poate face față.” Sfaturi practice

Adina Meyers