Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Amenajarea atentă a holului este importantă pentru obținerea unui design armonios

Atunci când pornim pe „drumulˮ amenajării interioare a locuinței noastre trebuie să acordăm aceeași atenție fiecărui spațiu care o alcătuiește. Niciunul nu este mai important ca altul, fiecare contribuind la crearea unui design armonios.

Din categoria locurilor care tind să fie neglijate atunci când vine vorba de aranjare face parte și holul. Acesta este considerat de cele mai multe ori doar o zonă de trecere, în care nu ne petrecem prea mult timp.

Dar lucrurile nu stau chiar așa. Da, cele afirmate mai sus sunt adevărate, dar holul este prima încăpere care ne „întâmpinăˮ atunci când pășim în interiorul unui cămin. Este o carte de vizită pentru casa noastră; prin urmare, organizarea sa nu trebuie ignorată.

Fiind un spațiu mai mic foarte multe persoane consideră că un hol este dificil de amenajat. Dacă veți lua în calcul faptul că acesta este un spațiu care trebuie să îndeplinească două funcții – una estetică, și alta funcțională – atunci, decorarea sa poate fi extrem de simplă și rapidă.

Este important să aveți o idee clară despre ceea ce vă doriți, ținând cont de spațiul disponibil: holul este  un spațiu aparte sau este integrat în living? Doriți să continuați decorul minimalist sau opulent din living și în hol sau optați pentru un aspect neutru? Doriți să beneficiați și de un spațiu de depozitare sau doar de un cuier? Toate aceste elemente sunt importante și decid modul în care mobilați și decorați holul.

Holul este de asemenea locul perfect pentru stocarea pantofilor. Alegeți un pantofar în nuanțe neutre, deschise, de alb sau crem. Astfel, veți crea și o senzație de suprafață mai generoasă. O idee ingenioasă este și folosirea unei oglinzi. Aceasta va conferi lumină și senzația de spațiu amplu. În plus, atunci când veți pleca de acasă veți putea să aruncați rapid o privire în oglindă pentru a fi siguri că totul este în ordine cu modul în care arătați.

Așadar, există multe elemente care pot oferi personalitate și unui simplu hol. Tot ceea ce trebuie să faceți este să țineți cont de întregul stil de amenajare al locuinței și să aveți grijă să nu încărcați spațiul cu prea multă mobilă.

Sursă foto: http://www.bonami.ro

 

 

 

 

Related posts

Cum alegi hamacul potrivit. Sfaturi utile – FOTO

Adina Meyers

Oglinda – un accesoriu care nu poate lipsi din baie

Adina Meyers

Cum se amenajeaza corect o bucatarie

Adina Meyers