Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Oglinda – un accesoriu care nu poate lipsi din baie

Atunci când te hotărăști să amenajezi sau să reamenajezi baia din locuința ta nu trebuie să uiți de oglindă. Aceasta are un rol estetic, dar și unul funcțional.

Oglinda reprezintă unul dintre trucurile la care poți apela pentru a crea senzația de spațiu generos. Așadar, alegerea acesteia merită toată atenția ta.

Pentru a avea o baie armonios amenajată, forma oglinzii trebuie să se potrivească foarte bine cu cea a elementelor de mobilier. Așadar, vei putea opta între variante rotunde, pătrate, dreptunghiulare etc. Pentru un plus de farmec poți alege două oglinzi, de diferite forme și mărimi.

Dacă ai nevoie de un accent de culoare în baie poți utiliza rame pentru oglindă. Poți apela la același artificiu și dacă vrei să scoți în evidență stilul ales pentru decorarea încăperii. O ramă vintage va fi diferită de una scandinavă sau industrială.

În ceea ce privește amplasarea unei oglinzi, locul principal este deasupra chiuvetei. Pentru un confort sporit, specialiștii recomandă ca aceasta să fie montată în așa fel încât să ne fie ușor să ne privim atunci când ne aranjăm, de exemplu.

Pentru mai multă inspirație, în galeria foto veți regăsi mai multe imagini cu modele de oglinzi.

Sursă foto: www.pinterest.com

Related posts

Cum să amenajăm o baie altfel decât ne-am obișnuit

Adina Meyers

Sugestie de culoare pentru bucătărie: verde viu

Adina Meyers

Amenajarea camerei de oaspeti pentru confortul lor

Adina Meyers