Când vine vorba de alegerea sistemului de învelitoare, fiecare proprietar se află în căutarea unei soluții durabile care să se ridice la nivelul așteptărilor sale atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional. Potrivit experților de la RoofArt acoperișurile din țiglă metalică se numără printre opțiunile preferate de majoritatea specialiștilor datorită calității situate la cele mai înalte standarde.

 

Rezistența la zgârieturi și la coroziune ale acoperișului din țiglă metalică reprezintă doar două dintre atributele de excepție care îi conving pe mulți proprietari să opteze pentru un astfel de sistem de învelitoare.

 

Soluții de învelitori durabile de la RoofArt

RoofArt este o companie românească, cu sediul în Brașov care o experiență vastă – de peste 17 ani de activitate pe piața sistemelor de acoperișuri.

 

Datorită investițiilor pe care le realizează – atât în liniile de producție, cât și în utilajele profesionale de ultima generație, aceasta este orientată către obținerea celor mai mari performanțe a produselor existente în portofoliul companiei. Calitatea materiei prime utilizate în cadrul proceselor de producție a sistemelor de învelitori oferă soluții de top celor care se află în căutarea unui acoperiș care să reziste în timp.

 

Astfel, principalul furnizor al tablei din oțel produsă de firma românească este compania nordică SSAB care asigură produsului finit un aspect estetic și o funcționalitate ireproșabilă.

 

Design și funcționalitate la un preț corect

Aceste sisteme de învelitori sunt potrivite chiar și în mediile cu agresivitate sporită a intemperiilor, având ca materie primă oțelul nordic, testat în cele mai aprige condiții meteorologice.

Țigla metalică poate fi opțiunea ideală pentru orice tip de construcție, indiferent că vorbim despre clădiri noi sau renovate, despre imobile publice sau rezidențiale.

 

Pentru ca designul să fie uniform și să nu existe diferențe de calitate sau de nuanțe, se recomandă să optăm pentru același producător în ceea ce privește alegerea accesoriilor de acoperiș care vin în completarea sistemului de învelitoare – coame, frontoane, șorțuri de streașină, dolii și sistem pluvial.

 

Cursuri de montaj țiglă metalică

Una dintre cele mai întâlnite probleme care afectează sistemul de acoperiș, periclitând întreaga clădire este instalarea necorespunzătoare a țiglei metalice. Compania RoofArt asigură cursuri și traininguri, indiferent de nivelul de pregătire al montatorilor. Astfel, doritorii se pot înscrie pentru a învăța de la zero să instaleze țigla metalică Umbrella dublu-modulară sau pentru a-și perfecționa tehnicile de montaj.

 

Caracteristicile acestui tip de învelitoare care revoluționează piața sistemelor de acoperiș asigură un montaj uniform la nivelul tuturor elementelor componente. Lipsa îmbinărilor vizibile este principalul atribut pe care îl conferă calitatea unui astfel de produs.

O altă trăsătură care definește țigla metalică Umbrella constă în simplitatea operațiunilor de ridicare, transport și manevrare. În plus, nu este nevoie de o echipă întreagă de specialiști pentru a o instala, ci sunt suficiente două persoane.

 

 

 

 

Related posts

Bucură-te de mai multă lumină naturală cu noua generație de ferestre de mansardă de la VELUX

Adina Meyers

O curte „fericita” iarna este o curte pavata!

Adina Meyers

La ce ne este folositor certificatul energetic si auditul energetic al unui imobil

Adina Meyers