Solutii Constructive

Bucură-te de mai multă lumină naturală cu noua generație de ferestre de mansardă de la VELUX

Anul 2014 este unul remarcabil pe piața produselor pentru mansardă. După mai bine de 70 de ani de la inventarea primei ferestre de mansardă și după modernizări și îmbunătățiri succesive ale acesteia, a venit din nou momentul ca grupul VELUX să lanseze în România o nouă gamă de ferestre de mansardă.

Cu design nou, modelele de ferestre VELUX din noua generație au un aspect modern și elegant. Suprafața vitrată este cu până la 10% mai mare, permițând accesul suplimentar al luminii naturale și a soarelui în interior. Lumina și căldura soarelui sunt ingredientele necesare unui stil de viață sănătos, îndeosebi în cazul activităților desfășurate în interior.

Suprafețele vitrate generoase dintr-o locuință îmbunătățesc nu doar starea de bine a locatarilor dar și bugetul familiei prin reducerea costurilor cu energia electrică consumată pentru iluminatul artificial suplimentar.

În plus, dacă ferestrele de mansardă sunt montate la înălțimea corectă, pentru a permite priveliștea în exterior și operarea accesibilă, geamul acestora are și un rol secundar de facilitare a interacțiunii dintre interior și exterior, fie că vorbim despre un cartier urban cu atmosfera socială specifică sau despre vecinătatea unui cadru natural relaxant.

Caracteristicile suplimentare cu care noile modele de ferestre de mansardă VELUX vin în întâmpinarea clienților sunt numeroase – sistem de ventilare integrat mai eficient, variante de operare de sus sau de jos, filtru de aer împotriva insectelor și a prafului, sistemul inovator ThermoTechnology™ pentru o mai bună eficiență energetică, geam interior laminat, tabletă de control cu ecran tactil și programe presetate pentru ferestrele INTEGRA® cu acționare electrică și multe altele.

Deși noua generație de la VELUX este înzestrată cu multe îmbunătățiri, cu toate acestea modelele de ferestre sunt disponibile la vechile prețuri, fiind accesibile oricărui tip de proiect sau buget. Cea mai căutată dimensiune (MK06 78×118 cm) are acum prețul recomandat de 199 euro fără TVA, la distribuitorii din rețeaua națională.

Detaliile suplimentare despre fiecare model nou de fereastră de mansardă și despre caracteristicile lor sunt disponibile acum pe site-ul www.velux.ro și în noile cataloage de produse de la distribuitorii parteneri.

 

Related posts

Sa ne incalzim inteligent cu panouri radiante cu infrarosu

Adina Meyers

De ce sa alegi unu semineu electric?

Adina Meyers

Mixul de culori ideal pentru iubitorii stilului rustic

Adina Meyers