LifeStyle

YO – iti umple viata cu fructe!

Autentic si plin de voie buna… si de fructe; fructe adevarate, de cea mai buna calitate. Asta sunt siropurile de fructe YO!
 
Datorita  gustului unic, dat de fructele atent selectate, siropurile YO au devenit cele mai populare siropuri de fructe in Austria. Disponibile intr-o mare varietate de gusturi – clasice sau fresh – siropurile de fructe YO potolesc setea intregii familii. Fiecare picatura te va afunda intr-o lume colorata si aromata! Dar asta fara coloranti si fara conservanti!
 
Siropul YO din flori de soc sigur ne aduce aminte de copilarie, de vacantele de vara, cand mama si bunica stateau ore intregi in bucatarie pentru a face siropul magic din soc sau racoritoarea socata. Aroma placuta si gustul incomparabil al siropului YO din flori de soc, fac din el un “clasic” al gamei.
 
Recomandarea YO:
Incercați sa mixati siropul YO din flori de soc cu vin alb sau vin spumant. O nota parfumata este tot ce trebuie pentru a da aperitivului dumneavoastră un gust cu totul nou si revigorant! Acesta este faimosul cockteil Hugo!
 
Preparare:
30 ml Sirop de soc YO
200ml Prosecco
apa minerala
6 frunze menta
½ lime
cuburi gheata
 
Taiati in sferturi limetta si stoarceti in pahar sucul, apoi puneti si bucatile in pahar. Adaugati siropul de soc, menta, gheata. La final umpleti paharul cu prosecco si putina apa minerala.

Related posts

5 to go, cea mai accesată franciză românească de de pe teritoriul țării, susține antreprenoriatul

Adina Meyers

Flori in dar si experiente memorabile de Ziua Indragostitilor

Adina Meyers

Întâlniri de dezbatere regionale cultura alternativă

Adina Meyers