LifeStyle

Decathlon lanseaza editia de primavara a Trocathlon – targul de articole sportive second hand destinat pasionatilor de sport

In perioada 10 martie– 10 aprilie, amatorii de sport isi pot vinde produsele proprii in reteaua magazinelor Decathlon.

Confera o a doua sansa articolelor tale sportive si cumpara-ti produsele noi preferate! Decathlon anunta lansarea, in perioada 10 martie– 10 aprilie, in reteaua magazinelor din toata tara, a editiei de primavara a Trocathlon, targul de articole sportive second hand.

Desfasurat bianual, acesta a devenit un eveniment consacrat al renumitului brand francez, care se ofera sa intermedieze gratuit relatia dintre potentialii vanzatori sau cumparatori de articole si echipamente sportive.

Diferenta dintre targul organizat de Decathlon  si  retaileri care comercializeaza  produse second hand  e ca Decathlon  garanteaza siguranta produselor  luate in consignatie.

Informatii generale targ Trocathlon

Trocathlon este un targ de articole si echipamente sportive second hand, aflate in stare buna, dintr-o gama variata de discipline sportive, la care clientii interesati participa gratuit, beneficiind de consilierea permanenta a specialistilor Decathlon. Vestea buna este ca sunt acceptate articole sportive de la diversi producatori, nu doar cele achizitionate din magazinele Decathlon. Poti vinde produsele sportive pe care nu le mai folosesti, insa acestea trebuie sa fie in stare functionala.

Mai multe informatii despre targ gasiti aici: http://www.decathlon.ro/c/16-trocathlon

Conditii de vanzare

Conform regulamentului, trebuie sa aduci in magazin produsul pe care vrei sa il vinzi, sa stabilesti impreuna cu un specialist Decathlon un pret care sa-i creasca sansele de vanzare si sa il lasi in magazin pe toata perioada targului. Serviciul este gratuit, iar Decathlon nu primeste niciun comision pentru depozitare sau evaluarea produsului.

Produsul este depozitat in conditii sigure, iar daca se vinde,  vei fi anuntat imediat si vei primi de la Decathlon un voucher cu valoarea pretului de vanzare. Daca nu se vinde, il poti lua inapoi sau poti decide sa il donezi unei asociatii caritabile.

Vanzarea produselor din cadrul targului este facilitata de promovarea si popularitatea de care se bucura  intreg evenimentul, siguranta utilizarii acestui sistem fiind deja cunoscuta in randul clientilor.

Lista produselor care nu sunt acceptate la vanzare este disponibila pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon : http://www.decathlon.ro/c/158-produse-neacceptate-la-trocathlon

 

 

Conditii de cumparare

 

Cu voucherul primit vei putea sa acoperi o parte din valoarea produsului nou dorit. Decathlon ofera, de asemenea, suport si consiliere de specialitate celor care doresc sa cumpere articole si echipamente sportive la un pret foarte mic. Clientul are posibilitatea de a achizitiona produsul la pretul cerut de vanzator fara alte comisioane.

 

Decathlon organizeaza de doua ori pe an targul Trocathlon, destinat expunerii de articole si echipamente sportive utilizate si vanzarii acestora, iar mai multe detalii despre targ si regulamentul acestuia sunt disponibile la adresa:

http://www.decathlon.ro/c/159-regulament-si-contract-trocathlon

 

 

 

 

Related posts

Acoperisul Umbrella – Un brand nou predestinat protectiei!

Adina Meyers

Cum să te distrezi acasă în timpul liber

Adina Meyers

Summer 20% OFF @ DallesGO

Adina Meyers