LifeStyle

Yalco serbeaza aniversarea centenarului Black&Decker si o crestere de 50% a afacerilor in Romania

Bucuresti, 12 mai 2010 – Yalco Romania, importatorul oficial al binecunoscutelor marci americane Black&Decker si DeWalt, sarbatoreste anul acesta aniversarea Black&Decker a 100 de ani de inovatie pe piata de unelte si accesorii pentru bricolaj, casa si gradina.

Yalco mizeaza pe o crestere de circa 50% a afacerilor sale in acest an, pe fondul extinderii gamei de produse destinate bricolajului, amenajarilor interioare si gradina, retelei de distributie si preferintei romanilor pentru aceste marci. Pe termen mediu, Yalco vizeaza extinderea activitatilor in Romania pentru brandurile Black & Decker si DeWalt, precum si o investitie directa pentru realizarea propriului sistem de logistica. Anul trecut, compania a inregistrat venituri de peste 4 milioane Euro. Gama Black&Decker disponibila in Romania este formata din peste 2.200 de produse.

Timp de 100 de ani, Black&Decker a inventat si produs unelte si scule practice, de buna calitate si usor de folosit, devenind astfel o marca nelipsita din gospodarii in peste 100 de tari si binecunoscuta la nivel international. Black&Decker este totodata si marca nr. 1 in lume pentru unelte de bricolaj, conform clasamentului Superbrands. Gama celor mai bine vandute produse la nivel mondial include masina de gaurit portabila, aspiratorul de masina. Pentru segmentul de bricolaj, Black&Decker a inregistrat anul trecut vanzari de peste 1,2 miliarde USD.

“De la inventarea primei masini de gaurit portabile, la ciocanul roto-percutor folosit pentru a colecta mostre din solul Lunar si pana la unelte de ultima generatie, bazate pe tehnologie cu litiu-ion, Black&Decker a continuat sa vina cu produse inovatoare si totodata practice menite sa usureze viata si munca consumatorilor. Ne bucura sa putem oferi acest brand cu traditie si in regiunea Europei de Sud Est, unde Yalco este prezenta”, a declarat Socrates Constantinou, Managing Director, Yalco.

“In Romania, Black&Decker este prezent la nivel national prin intermediul a peste 250 de magazine specializate de bricolaj. Printre cele mai bine vandute produse din gama Black&Decker regasim sculele electrice, compresoarele si aparatele de spalat cu presiune, precum si aspiratoarele auto. Anul acesta, dorim sa ne extindem gama de produse in paralel cu extinderea retelei de distributie. Ca in fiecare an, vom continua sa aducem pe piata din Romania cele mai noi produse dezvoltate de Black&Decker pe sortimentele de bricolaj, gradina, auto si scule profesionale. Principala noutate de anul acesta va fi gama de electrocansice mici, inclusiv aspiratoarele cu acumulator pentru casa”, a declarat Valentin Vasilescu, Director General Yalco Romania.

Produsele Black&Decker disponibile in Romania sunt cele din categoria scule si accesorii pentru bricolaj, care reprezinta 30% din oferta actuala a companiei. Portofoliul este completat de aparatele de spalat cu presiune, compresoarele de aer si aparatele electrice pentru gradinarit, aparate electrice si accesorii auto, aparatele electrocasnice mici.

Gama DeWalt, care se adreseaza utilizatorilor profesionisti din domeniul constructiilor, industrie, prelucrare lemn, metal si aluminiu etc, se incadreaza in acelasi ritm dinamic de dezvoltare si imbunatatire a performantelor, oferind solutii pentru toate categoriile de aplicatii si complexitate si urmand cererile de pe piata de profil si a dezvoltarilor imobiliare. In plus, utilizatorii produselor DeWalt au acces la servicii de post-vanzare, inclusiv un sistem de buy-back. De asemenea, in perioada efectuarii unor reparatii ale produselor, clientii DeWalt primesc un echipament similar spre folosinta.

 

 

Related posts

Importanta pernelor din bambus pentru un somn relaxat

Adina Meyers

Una dintre piesele de succes ale lui Matei Visniec se joaca la Goldart

Adina Meyers

Descoperire: Legătura între chelie și coronavirus

Adina Meyers