LifeStyle

Whirlpool Corporation- desemnat cel mai admirat producator de electrocasnice din lume

Producatorul de electrocasnice a primit aceasta distinctie din partea Fortune Magazine  pentru procesul de inovatie dezvoltat in cadrul companiei, mediul de lucru oferit angajatilor, cat si pentru actiunile de responsabilitate sociala, calitatea managementului si investitiile realizate pe termen lung.Compania a mentinut ritmul investitiilor in inovatie pe parcursul crizei economice, generand in acest mod venituri de cel putin 3 miliarde $ in 2010.

In topul celor mai admirate companii, care au obtinut cel mai mare punctaj in industria in care activeaza, alaturi de Whirlpool, se numara si- Apple, GE, Google, IBM, McDonalds, Procter & Gamble, Target si Walt Disney. Whirlpool este cel mai admirat producator de electrocasnice din lume.

Topul Fortune este publicat in fiecare an si reflecta observatiile si opiniile directorilor generali din mai multe companii, care analizeaza jucatorii fiecarei ramuri industriale dupa noua criterii diferite. Acestea includ inovatia, managementul resurselor umane, utilizarea activelor corporatiste, responsabilitatea sociala, managementul calitatii, investitii pe termen lung, solidaritatea financiara, calitatea produselor si a serviciilor si competitivitatea globala. Astfel, acest studiu identifica companiile care se bucura de cea mai buna reputatie si ofera o viziune asupra succesului in afaceri la nivel mondial.

“Suntem mandri ca, la mai mult de 100 de ani de activitate pe piata globala, am fost numiti de Fortune drept una dintre cele mai admirate companii din lume pentru al doilea an consecutiv”, a declarat Jeff M. Fettig, Presedinte si CEO al Whirlpool Corporation. “Consideram ca inovatia este un avantaj competitiv durabil pentru compania noastra si ca aceasta recunoastere subliniaza importanta pe care am acordat-o mereu dezvoltarii unor produse care sa intampine nevoile si dorintele reale ale consumatorilor, a adaugat Jeff M. Fettig.

De altfel Whirlpool a castigat peste 124 de premii in ultimii 12 ani, cele mai multe dintre ele constand in distincții care au recompensat designul produselor lansate sau aportul adus la scaderea consumul de energie si a noxelor generate de consumul casnic, dar si inglobarea de tehnologii avansate.

Whirlpool a fost inclusa de Fortune pe lista celor mai admirate companii si in 2009 si 2011. De asemenea, compania a fost inclusa in 2011, in Indexul Dow Jones Sustainability, pentru al saptelea an la rand. Brandul Whirlpool a fost desemnat Consumer Superbrand in Romania pentru anul 2010.

 

Related posts

Ești pregătit să aduci calmul în casa ta? Iată 6 pași pentru a avea un cămin ZEN!

Adina Meyers

Lansarea cartii „Homeopatie in psihoterapie – remedii in terapia cognitiv-comportamentala”

Adina Meyers

Oferta promotionala Franke se prelungeste toata luna februarie

Adina Meyers