LifeStyle

Water Park s-a redeschis!

Vara a adus vineri, 11 iunie 2010 redeschiderea celui mai mare parc  de distractii din Romania, care, timp de aproape trei ore a tinut atmosfera in tensiune cu dansuri latino, gymshow si multa muzica estivala.

Evenimentul de deschidere a parcului acvatic de distractii din Otopeni a inceput cu urarea de bun-venit a lui Sorin Ionescu, director general al Water Park, care a lansat catre sutele de oameni prezenti la Water Park invitatia de a pasi pe nisipurile “marii” din Bucuresti.

“Marea a venit la tine”, a fost mesajul principal al d-lui Ionescu, care a tinut sa nu aiba un discurs lung, ci sa lase lumea sa se distreze pe ritmurile calde ale evenimentului.

Petrecerea de redeschidere a Water Park, intitulata “Brazil Party” a inceput cu formatia de muzica latino Cubanisimos Orchestra, alaturi de care dansatoarele in costume exotice au incalzit si mai mult atmosfera care depasea 36 de grade Celsius. Din programul de redeschidere a sezonului vara 2010 au mai facut parte show-urile antrenorilor de wellness Body Art, dar si prezenta vedetei  Adelina Pestritu.

La eveniment a participat si Ionut Negoita, patronul Water Park, impreuna cu alti oameni de afaceri si oameni din lumea presei si a showbiz-ului.

Noutatea Water Park de anul acesta consta in amenajarea a doua terenuri de sport pe nisip, respectiv de volei si de fotbal, alaturi de care se regasesc 4000 de sezlonguri, 9 piscine, 27 de tobogane, terase, cafenea si restaurant.

Programul Water Park este de luni pana vineri, intre orele 10 si 20, perioada in care intrarea pentru copiii sub 1,3 metri inaltime este de 15 lei si pentru adulti de 30 de lei, iar in week-end, parcul acvatic este deschis de la orele 9 la 20, perioada in care intrarea pentru copiii sub 1,3 metri inaltime este de 25 de lei, iar pentru adulti de 50 de lei.

Related posts

Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out. Artistul anunță data celui de-al doilea concert ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Adina Meyers

Gerard introduce un nou profil de tigla metalica cu acoperire de piatra naturala: Gerard Milano

Adina Meyers

Cum să îți dotezi hotelul sau pensiunea pentru o igienă ideală

Adina Meyers