LifeStyle

Nunta Printesei Victoria a Suediei sarbatorita in magazinul IKEA din Baneasa

Magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa va sarbatori pe 19 iunie Nunta Printesei Victoria a Suediei.

Monarhia suedeza este veche de peste o mie de ani. La inceputurile ei, oricine avea putere militara putea sa pretinda accesul la tron. Astazi, coroana suedeza este mostenita. Asta inseamna ca Victoria, fiica cea mai mare a actualului Rege Carl XVI Gustaf si a Reginei Silvia, este Printesa a Suediei si viitoare Regina.

Pana in secolul 18, Regele era considerat trimisul divinitatii si detinea puterea absoluta. In mod firesc, astazi lucrurile stau altfel. Ca in orice alta democratie moderna, in Suedia puterea le apartine cetatenilor, care si-o exercita prin Parlament. Rolul familiei regale este important la nivel de ambasador si simbol unificator al natiunii suedeze.

2010 nu este un an oarecare pentru Printesa Victoria si pentru poporul suedez. Pe 19 Iunie, Victoria se va casatori cu Daniel. Evenimentul va fi sarbatorit in intreaga Suedie si in magazinul IKEA din Baneasa!

In Ziua Nuntii, sambata 19 iunie, vizitatorii magazinului vor primi o cafea si o Prajitura a Printesei (aceeasi editie de nunta) gratuite in restaurantul magazinului.

In onoarea fericitului eveniment, toti copiii care vor veni in magazin costumati in printi sau printese in saptamana 14-20 iunie, vor primi gratuit un Meniu pentru Copii, care include o bautura si o Prajitura a Printesei (editie de nunta), in restaurantul magazinului.

Related posts

Care sunt diferentele de performante intre cauciucurile ATV noi si cele uzate?

Adina Meyers

Asaltul Panasonic

Adina Meyers

Daikin România: Ghid pentru o casă cu aer sănătos în timpul iernii

Adina Meyers