LifeStyle

Florin Dobre: colecție aniversară de 10 ani

Designerul Florin Dobre a sărbătorit 10 ani de activitate cu o colecție care reafirmă credo-ul de un deceniu al creatorului român: bun gust, stil, rafinament, reîntoarcere la valori. Designer vestimentar de talie mondială, singurul român ale cărui colecții au fost prezentate în GQ Magazine, cu ample articole laudative în publicații-reper pentru industria globală a modei, precum Le FigaroLiberation și Vogue UK, Florin Dobre privește spre viitor cu încredere. „Am prezentat această colecție aniversară la fix 10 ani de la lansarea pe piață a primei mele colecții. Cercul e acum închis rotund, dar brandul Forin Dobre va continua să facă istorie”, promite creatorul.

„Acești 10 ani mi-au amprentat viitorul, mi-au consolidat prezentul și mi-au oferit o carieră pe care nu aș fi putut să o ridic mental până aici. Nu am crezut vreodată ca eu pot avea colecțiile în reviste precum Vogue sau GQ Magazine. Nu aveam acest curaj să cer atât de mult. Au fost 10 ani de poveste, 10 ani de muncă, de constanță și succes după succes, 10 ani în care limitele de orice natură și-au găsit înfrângerea.”

Pentru a marca o decadă robustă, designerul român lansează în universul modei masculine o colecție caleidoscop: un mix de ținute sub semnătura recognoscibilă din mai multe prezentări de modă lansate de-a lungul carierei, dar și un sneak peek la ce urmează să ia cu asalt podiumul curând. Țesute cu fir de emoție în povestea evoluției tumultoase a creatorului de modă român, creațiile îi poartă adânc înrădăcinate în croi puterea de exprimare, creativitatea unică, iubirea și atenția pentru detalii și respectul nemăsurat pentru bun gust și eleganță.

 

Florin Dobre creează pentru bărbatul care nu epatează prin culori puternice, ci mai degrabă printr-un stil bine definit și asumat. Colecția aniversară Florin Dobre este un manifesto pentru stilul protocolar, într-o cheie cromatică ce face diferența. Selecția materialelor s-a concentrat pe țesături ușoare. Focusul croiului este unul clasic, o perspectivă pentru o vară regală, reverențioasă, în care apogeul eleganței dansează frenetic în materiale fine. Gulerul șal și fracul sunt cele mai importante piese propuse pentru un bărbat elegant, un cunoscător rafinat, în detaliu, al eleganței.

 

Related posts

A apărut revista Casa Mea de aprilie!

Adina Meyers

Turnul de sunete Fidelio

Adina Meyers

2 reprezentatii extraordinare cu „EVGHENI ONEGHIN”

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe