Home

Câștigă o unealtă Dremel Versa-Tip pentru proiectele tale de bricolaj

Dremel 2000-6 HOBBY VersaTip este o unealtă special concepută pentru iubitorii de proiecte DIY și asta deoarece cu ajutorul său pot fi realizate numeroase aplicații pe diferite tipuri de materiale, de la textile și lemn, până la metal, datorită celor 6 vârfuri pe care le conține setul de livrare.

O altă veste bună este că unealta este alimentată cu gaz butan lichid și are un timp foarte scurt de încărcare și încălzire, motiv pentru care poate fi folosită oricând și oriunde, chiar și la puțin timp după terminarea gazului. Cu ajutorul său, pasionații de proiecte DIY pot realiza operațiuni complicate cu foarte multă precizie și iscusință. Setul de livrare conține, pe lângă unealta Dremel VersaTip, și: vârf de lipire, cuţit de tăiere, cuţit cald, duză de flacără lată, deflector, duză suflantă de aer cald, cositor de lipire cu capac albastru, burete de lipire + cutie și o casetă de depozitare de tablă.

Așadar, iată ce poți face cu Dremel 2000-6 HOBBY VersaTip:

– Decorarea cutiilor de bijuterii prin pirogravură. După ce ai desenat schema pe care dorești să o gravezi, atașează uneltei duza de flacară lată și urmează modelul;

– Realizarea de decorațiuni pentru diverse ocazii. Fie că este Paștele, Crăciunul sau Ziua Îndrăgostiților, poți să îi surprinzi pe cei dragi cu decorațiuni handmade realizate din lemn pe care le poți șlefui, grava și pe care poți aplica diverse forme sau ștrasuri cu ajutorul uneltei și a accesoriilor sale;

– Personalizarea unui obiect vestimentar. Dacă vrei să ai un tricou handmade unic, poți folosi Dremel VersaTip pentru a lipi ștrasuri, paiete sau alte pietricele interesante;

– Repararea unor bijuterii sau obiecte metalice. Fie că este vorba despre perechea de cercei preferată, o brățară sau chiar un lanț, Dremel VersaTip își găsește utilitatea în repararea lor prin lipire cu ajutorul accesoriului specific.

Și acestea sunt doar câteva din modurile în care poate fi întrebuințat Dremel VersaTip. Totul depinde de ideile și imaginația ta!

CasaMea.ro si TehnicBazar.ro te invită la concurs!

Vestea minunată este că și tu poți avea o unealtă Dremel 2000-6 HOBBY VersaTip dacă te înscrii la concursul organizat de Casa Mea în parteneriat cu magazinul online de scule electrice de mână și accesorii Tehnic Bazar. Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii următori:

1. Dă LIKE paginii de Facebook Tehnic Bazar;

2. Adaugă un comentariu pe Facebook la postarea de concurs – aici – și spune-ne ce ți-ar plăcea să faci cu unealta Dremel 2000-6 HOBBY VersaTip dacă ai câștiga concursul;

3. Dă share concursului pe pagina ta de Facebook (postarea setata pe “public”, pentru a putea fi văzută și de organizator).

Pe 23 septembrie câștigătorul va fi ales prin random.org. Succes!

 

 

Related posts

Decor în stil mexican: ce nu trebuie să lipsească – FOTO

Adina Meyers

Sugestii pentru a alege cea mai potrivita centrala termica

Adina Meyers

Cum arată cea mai mare grădină de TRANDAFIRI din România. Un adevărat paradis al iubitorilor de flori – FOTO

Adina Meyers