Cabana pe care urmează să o vezi în continuare are o poveste care ne duce în UK, anul1860, căci de atunci datează construcția. Între timp, aceasta a fost recondiționată și transformată într-o cabană de lux, cu interioare elegante.

Piatra exterioară amintește de perioada construcției

Chiar dacă este o construcție foarte veche, aceasta și-a păstrat în mare măsură caracteristicile inițiale. Iar aici vorbim despre piatra folosită pentru pereții exterior, vizibilă și în imaginea de mai sus, care îi dă un farmec aparte. Interioarele, au fost totuși schimbate și aduse în prezent, căci nu ai cum să trăiești în zilele noastre fără electrocasnice și alte accesorii moderne pe care le vom descoperi în continuare.

Bucătăria are un aer industrial 

Bucătăria are un aer industrial dat de faianța albă liniară (pe care o regăsim și în unele stații de metrou din lume), scaunele din metal, alese în culori diferite sau corpurile de iluminat sub forma unor becuri supradimensionate. Toate acestea sunt foarte bine integrate în cabană: culorile și materialele sunt bine echilibrate și nu deranjează vizual. 

Zonele de odihnă și relaxare 

Dormitorul dublu, cu ziduri de piatră albă atrage atenția prin câteva obiecte speciale. Pe patul Victorian de bronz sunt lenjerii din bumbac egiptean, foarte apreciate de profesioniștii în textile. Câteva pete de culoare, precum pătura roz pudrad sau ramele aurii ale oglinzilor, animă atmosfera, doar atât cât trebuie. 

Baia se află chiar lângă acest dormitor. Elegantă și complet echipată cu WC, cadă și un duș solar, aceasta atrage atenția prin culoarea pereților și a tavanului. Nu te aștepți ca aici să găsești un tavan roz și pereți turcoaz și totuși se potrivesc atât de bine, alături de țevile de cupru care alcătuiesc un minicircuit prin toată încăperea băii.

Related posts

„Aceasta casa ni s-a potrivit perfect”

Adina Meyers

Dimensiunile locuintei tale nu te multumesc? Iata cum poti sa o faci sa para mai spatioasa!

Adina Meyers

CESAROM a produs un nou format de faianta

Adina Meyers