LifeStyle

Vine weekendul cu recomandari de evenimente

Weekendul acesta vine Mos Nicolae si, odata cu el, avem si evenimente frumoase la care merita sa participam.

Daca ati inceput sa cautati cadouri pentru Craciun, atunci trebuie sa stiti ca s-a dat startul la Targul de Craciun de la Romexpo. Romania se alatura celor mai importante capitale ale lumii si organizeaza prima editie Bucharest Christmas Shopping.

Pe 6 decembrie, incepe si Festivalul de iarna Arthesium. In cadrul acestui eveniment au loc spectacole de teatru, ateliere gratuite de teatru, dans, fotografie si creatie, casting pentru cursuri gratuite de actorie si, desigur, un targ de Craciun. Toate se organizeaza la Universitatea Hyperion.

Ultimul eveniment recomandat, dar nu cel din urma, este spectacolul “Incurcatura la nivel inalt de Ray Cooney”, care are loc pe 7 decembrie. In regia lui Serban Puiu Prima, spectacolul este o adaptare dupa piesa “Out of order” a dramaturgului englez Ray Cooney.

Actiunea spectacolului se petrece intr-un hotel londonez, unde ministrul Richard Willey isi da intalnire cu secretara unui lider din opozitie, desi ar fi trebuit sa asiste la o sedinta parlamentara importanta. Spectacolul are loc la Teatrul Elisabeta.

Cititi mai multe detalii pe Getlokal.ro

Related posts

RAISANDRA, VICTORIOASĂ LA UN PRESTIGIOS CONCURS DE LA HOLLYWOOD: A LUAT PLACHETA DE CAMPION MONDIAL PE MUZICĂ ȘI 8 MEDALII

Adina Meyers

Electromagnetica este alaturi de o noua generatie de scolari

Adina Meyers

Gucci Eyewear aniversează 1 an in Romania prin lansarea noii colectii de toamna-iarna ’18-‘19

Adina Meyers