LifeStyle

Produsele de bedding – cadoul perfect pentru familia ta

Am intrat deja in luna cadourilor si, desi Craciunul mai are de asteptat cateva zile, febra darurilor si-a intrat deja in drepturi.

Poate ca unul dintre cele mai relaxante si frumoase momente este chiar acela cand incercam sa alegem cadoul perfect pentru cei dragi noua, familie sau prieteni. Trebuie sa fie un dar folositor, practic, dar in acelasi timp sa simbolizeze ceva valoros relatiei cu persoana in cauza si, pe deasupra, sa fie si original. Sa fie ieftin, dar calitativ.

Pe cat drag ne e sa il cumparam, pe atat de greu e sa gasim ceva care sa bifeze toate cerintele de mai sus, iar cautarile se intensifica pe zi ce trece. Din pacate, multi dintre noi renunta pe ultima suta de metri, iar rezultatele cautarii se materializeaza in aceleasi cadouri banale daruite an de an din lipsa de timp sau idei salvatoare.

Stim cu totii cat de frustrant este sentimentul de a oferi un cadou de care nici noi nu suntem convinsi in totalitate, dar poate ca ne straduim atat de mult sa oferim ceva personalizat incat ne scapa din vedere lucrurile simple care pot fi atat folositoare, cat si originale.

Atunci cand ne gandim la cei dragi, vrem sa-i uimim cu un cadou perfect, iar pentru a ajunge la el trecem prin adevarate teste de memorie: hobby-uri, timp liber, un nou scaun de birou rotativ sau poate un catel, toate ni se par idei bune. Dar ce ar fi daca ne-am gandi la sanatatea celor din jur si la nevoia acestora de a-si petrece unul dintre cele mai importante momente ale zilei intr-un maximum de confort?

Green Future doreste sa fie alaturi de dumneavoastra in aceasta cautare a cadourilor perfecte, iar pentru a va oferi o mana de ajutor practica propune 2 idei ce se pot transforma in cel mai comod si sanatos dar oferit vreodata cuiva.

Pilota Feeling realizata din puf de gasca (10%) si pana de gasca (90%) – un cadou pufos si usor, ce ofera o senzatie delicata la atingere. Mentine temperatura corpului constanta si ventileaza corespunzator, prevenind transpiratia. Este realizata din casete cusute pentru a preveni deplasarea umpluturii si pentru a asigura o distributie uniforma a acesteia.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

Perna Feeling din puf de gasca (10%) si pana de gasca (90%) – un cadou ce radiaza de sanatate. Ofera un suport corect al zonei cervicale in timpul somnului si un confort excelent, avand o elasticitate ridicata si o durata de viata mai mare decat cea a pernelor obisnuite. Impreuna cu tesatura de bumbac 100% tratata antiacarieni, asigura o ventilatie corespunzatoare in timpul somnului prevenind transpiratia.

Mai multe detalii pot fi gasite aici.

Este momentul sa iesiti din zona dumneavoastra de confort in ceea ce priveste cadourile oferite celor dragi si sa alegeti pentru ei daruri utilizabile zi de zi, simple, dar de impact si mai ales sanatoase!

Related posts

Voteaza proiectul roman in etapa „Alegerea Publicului” din cadrul Electrolux Design Lab

Adina Meyers

Bulgaria reduce la jumătate prețurile pachetelor all inclusive pe litoral, de la 1 septembrie

Adina Meyers

iYiYi – High-Fidelity Stereo System pentru iPod – ul tau

Adina Meyers