LifeStyle

VIMAR lanseaza in Romania cea mai noua gama de aparataj terminal EIKON EVO

Eikon Evo este ultima tendinta in domeniul electric: un elogiu adus frumusetii  formelor, rafinamentului finisajelor si inteligentei tehnologice.       O noua definitie de stil si un nou concept de lux, pentru a avea un echipament electric in ton cu ultimele trenduri ale design-ului interior.

O evolutie veritabila si autentica… Estetica in primul rand, dar si tehnologica.

Forme proiectate sa captiveze atentia, dimensiuni plasate delicat la perete, profile ultra-fine, culori si combinatii unice. Noile rame Eikon Evo aduc in prim plan calitatea materialelor si manoperei, ingeniozitatea tastelor si a comenzilor … intr-un decor cromat, care pune accentul pe cele trei culori.

Inspirat de cele mai recente tendinte rezidentiale, Eikon Evo surprinde esenta si valorile intr-o maniera originala si personalizata, oferind varietate interpretarii luxului, chiar si in domeniul sistemelor electrice.

Esential, exclusivist, scluptat, natural, luminos, elegant, deosebit:

7 stiluri diferite ce corespund celor 7 materiale de calitate superioara (cristal, piatra scluptata, piele naturala, lemn masiv, Corian, aluminiu anodizat,  aluminiu laminat), menite sa ofere maxima libertate de alegere si prezentare.

Eikon Evo transforma gestionarea spatiului intr-o experienta unica, simpla si placuta.

O adevarata evolutie in domotica. Cu ajutorul noilor dispozitive, functii si modalitati de control ale Eikon Evo … sistemul domotic BY-ME devine si mai inteligent.

Sunt inovatii superbe, usor de utilizat, comode, multi-functionale, perfect adaptabile schimbarilor ambientale ale spatiilor sau ale personalitatilor individuale la cei ce locuiesc spatiul.

Noul video touch-screen de 4.3inch si 10inch, gestioneaza nu doar simpla supraveghere si programare a intregului sistem domotic BY-ME, ci si functiunea video-interfonica, oferind o imagine perfecta a tot ceea ce se intampla in exteriorul cladirii.

Noile functii avansate detecteaza in timp real temperatura si calculeaza profilul energetic al locuintei, monitorizand in mod constant consumul de energie.

Interfata WEB poate fi utilizata de la calculator, smart-phone sau tableta de ultima generatie iPad si iPhone, prin intermediul retelei de internet.

Bine ai venit, Eikon Evo!  (www.eikonevo.com)

Related posts

Concert URMA la Arenele Romane

Adina Meyers

Peste 2000 de vizitatori au intrat în ludicul noir al Ralucăi Băraru la Teatrul Odeon, în cadrul One Night Gallery

Adina Meyers

Biogazul, o resursă 100% ecologică

Adina Meyers