LifeStyle

Mai mult spatiu de depozitare cu noile combine frigorifice SmartCool de la Bosch

Bosch aduce in Romania doua noi combine frigorifice din gama SmartCool:  combina KGE49AI40, cu dimensiuni de 201 cm inaltime, 70 de cm latime si 65 de cm adancime, din clasa A+++, cu usi inox Antiamprenta, premiata cu recunoasterea reddot winner 2012 oferita de Institutul Design Zentrum Nordrhein din Westfalia  si combina frigorifica KGV58VL30, cu dimensiuni de 191 cm inaltime, 70 de cm latime si 77 de cm adancime, din clasa A++, cu usi inox-Look.

‘’Lansarea in 2011 a gamei SmartCool s-a bucurat de un mare succes, in special datorita faptului ca aceste combine sunt cu 50% mai economice decat aparatele din clasa A+ si incorporeaza tehnologii de ultima generatie. Am constatat  dorinta clientilor nostri din Romania de a avea un spatiu de depozitare si mai mare, astfel incat sa poata refrigera de la torturi cu mai multe etaje la alimente pastrate in vase de dimensiuni mari, dar si de a beneficia de avantajele combinelor SmartCool. Astfel, am decis sa aducem in Romania aparate frigorifice si mai incapatoare decat precendentele combine SmartCool, care sa raspunda si mai bine acestor nevoi’’ au declarat reprezentantii Bosch.

SmartCool – o combina personalizata nevoilor clientilor Bosch

Numeroasele rafturi si sertare flexibile fac posibila personalizarea completa a spatiului din compartimentele frigiderului si congelatorului. Rafturile cu EasyLift de pe usa permit schimbarea inaltimii pana la 21 de cm si ofera spatiu generos pentru dimensiuni variate de sticle, borcane cu marmelada sau doze de bauturi. 

Un exemplu deosebit de bun al flexibilitatii este raftul multifunctional FlexShelf destinat depozitarii sticlelor, care poate fi pliat  cu o singura miscare pentru a crea si mai mult spatiu.

Usa se deschide simplu, cu pana la 180 de grade, si se inchide la fel de usor. O alta caracteristica a combinei SmartCool Bosch este interiorul modern accesorizat, cu rafturi reglabile, din sticla, care se pot scoate sau aseza pe alt nivel; aplicatii metalice ce confera durabilitate sporita si un design modern sau iluminarea LED, care permite iluminarea perfecta a interiorului frigiderului si utilizeaza o cantitate foarte mica de energie.

Pe langa acestea, panoul de comanda TouchControl, din interiorul combinei frigorifice, este usor de folosit, permitand programarea individuala a combinei in functie de temperatura dorita, de nevoia unei super congelari sau super raciri. Mai mult, cand clientii Bosch pleaca in vacanta, isi pot programa combina sa functioneze si mai eficient cu ajutorul functiei Holiday.

Mentinerea prospetimii si pastrarea la rece

In compartimentul ChillerBox este, spre exemplu, cu 2°C mai rece decat in restul frigiderului. In acest mod carnea, pestele si gustarile sunt mai bine pastrate in acest sertar. Mai mult, sertarul pentru fructe si legume CrisperBox, cu regulator de umiditate, are o baza ondulata, care protejeaza alimentele de apa condensata, acestea pastrandu-si prospetimea pentru o perioada si mai lunga de timp.

Punctaj mare pentru mediu si buget

Atunci cand cumpara aparate electrocasnice, un numar tot mai mare de consumatori acorda o atentie deosebita tehnologiilor care imbunatatesc eficienta energetica si optimizeaza utilizarea resurselor. Atunci cand se alege un aparat frigorific trebuie avuta in vedere clasa de eficienta energetica a acestuia, deoarece urmeaza sa functioneze fara pauza.

In comparatie cu aparatele din clasa A, combinele frigorifice  SmartCool din clasa de eficienta energetica A+++ sunt cu pana la 50% mai economice decat aparatele din clasa A+. Consumul foarte scazut al acestor aparate se datoreaza tehnologiilor inteligente inglobate.

Una din acestea este izolatia, deoarece chiar si cea mai buna si mai economica tehnologie este lipsita de orice valoare daca izolatia nu functioneaza perfect. De aceea, combinele SmartCool sunt echipate pe toata suprafata cu material izolant de cea mai buna calitate.

In interior, vaporizatorul elimina aerul cald afara din camera de racire si asigura o temperatura constanta – utilizand un minim de electricitate. O alta caracteristica care contribuie la eficienta energetica superioara este designul special al vaporizatorului din congelator cu tehnologia LowFrost de la Bosch.

O protectie in jurul condensatorului reduce drastic formarea de gheata si garanteaza temperaturi optime si uniforme. Acest lucru reduce timpul si procesul de decongelare.

Related posts

Franke sarbatoreste pe plan local implinirea a 100 de ani de existenţa a grupului

Adina Meyers

Expozitie de pictura N. Pascariu

Adina Meyers

Noutati internationale si design romanesc la Delta Studio

Adina Meyers