LifeStyle

Cu statiile de calcat cu boiler TEFAL ai mai mult timp liber!

Achizitionarea unui aparat de calcat reprezinta o investitie. De aceea, este important sa profiti de toate avantajele pe care tehnologia moderna ti le ofera.

Pentru rezultate desavarsite si mai mult timp liber, Tefal iti pune la dispozitie statiile de calcat cu boiler de inalta presiune.

Statiile de calcat sunt echipate cu un boiler de inalta presiune care elibereaza cu pana la de 3 ori mai mult abur decat un fier de calcat traditional. Cum se formeaza aburul puternic? Apa este stocata intr-un rezervor de capacitate mare aflat in baza statiei, separat de fier, si este transmisa catre boilerul de inalta presiune. O rezistenta incalzeste apa, transformand-o in abur. Aburul este transmis de la boilerul de inalta presiune la fier printr-un cablu special. Aburul puternic eliberat patrunde adanc in tesatura si o relaxeaza pentru a fi mai usor si mai rapid de calcat.

Acum poti calca orice tip de material, intr-un timp record! Tefal combina perfect tehnologia de ultima generatie cu performanta aburului, totul ca tu sa ai mai mult timp liber.

Pentru rezultate perfecte, intr-o clipa, alege o statie de calcat cu boiler de inalta presiune Tefal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Fabryo Corporation te invata sa MESTER-ESTI

Adina Meyers

Pinum Doors & Windows sarbatoreste 20 de ani de existenta pe piata din Romania si inaugureaza o noua linie de ferestre din lemn

Adina Meyers

Tipuri de flori artificiale pe care le poți folosi pentru aranjamente perfecte 

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe