LifeStyle

Get Status, o noua aplicatie de socializare

Status App a luat nastere din dorinta de a da oamenilor o stare de bine. Este vorba despre o aplicatie de socializare deschisa prin care iti poti face prieteni noi. In momentul de fata facebook este pentru prieteni, instagram este pentru filtre, tinder este pentru dating, dar nu exista nici o aplicatie in care sa iti faci noi prieteni intr-un mod casual si relaxat.

Scopul aplicatiei era sa poti sa transmiti stari de bine cu minim de efort prin intermediul likeurilor. Apoi oamenii au vrut sa se cunoasca, sa interactioneze prin chat.

Acum STATUS este o noua experienta de socializare. Este locul in care poti sa intalnesti oameni interesanti din jurul tau si poti sa interactionezi cu ei. Status se plaseaza ca o aplicatie de socializare, cu un pic de storytelling si trendsetting (este aproape de evenimente si de oamenii care au povesti interesante, fie ca e vorba despre hobby-uri, pasiuni sau munca-  orice e legat de arta si activitati frumoase).

Practic, aplicatia apropie oamenii prin intermediul lucrurilor interesante care ii definesc.

Puteti face cunostinta cu aplicatia aici:

App Store: https://itunes.apple.com/us/app/get-status/id841855995?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.getstatusapp.status

Facebook: https://www.facebook.com/getSTATUSapp?fref=ts

Instagram: https://instagram.com/statusapp/

De la 1 octombrie, cei care folosesc aplicatia vor putea participa la un concurs al carui premiu va fi o sedinta foto semnata Marta Popescu Photography!

Related posts

Romania, printre castigatorii concursului international de arhitectura Casa Multi-Confort ISOVER

Adina Meyers

3 metode de remodelare corporala last minute

Adina Meyers

Raiul celor care viziteaza Iasul

Adina Meyers