Home

Vampiri energetici: Ce plante îţi fac bine şi de care trebuie să te fereşti – FOTO

Nu există om care să nu se fi întâlnit măcar o dată cu un vampir energetic. O persoană care, pur si simplu, să-l sleiască de puteri. Dar, știaţi că şi plantele pot fi vampiri energetici?

Iata care sunt plantele de care trebuie să te fereşti, potrivit lui Mihail Platonov, autorul cărţii “Vampirii şi donatorii casei. Secretele protecţiei energetice”.

  1. Orhideea

Orhideea este deosebit de periculoasă pentru casa în care locuiesc oameni nehotărăţi, cu voinţa slabă. Pentru aceştia, orhideea funcţionează ca o pompă, absorbindu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifestă dis-de-dimineaţă şi în timpul nopţii.

2. Feriga

Feriga este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multă energie. Astfel, o puteţi aşeza pe televizor absorbindu-i toată energia negativă.

3. Chiparosul

Chiparosul, deşi este un puternic purificator al aerului, nu este indicat în casă (în antichitate era numit arborele morţii).

4. Tuia

Tuia, la fel ca şi chiparosul este planta vampir. Plasată în camera unde petreceţi mai mult timp, vă poate pune viaţa în pericol.

5. Florile uscate

Florile uscate sunt şi ele vampiri dar într-o măsura mai redusă decât cele vestejite. În general, materia moartă atrage întotdeauna forţele necurate.

Este important de reținut că plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, deoarece se eliberează de energia negativă: ciclul lor energetic este programat pe absorbția diurnă a informației negative și purificarea nocturnă, prin eliminarea energiei negative.

Related posts

Grecia schimbă DIN NOU regulile! Va solicita rezultate negative la teste Covid-19 la punctul vamal cu Bulgaria

Adina Meyers

The house were the focal point is the midcentury pool

Adina Meyers

Cinci sfaturi utile dacă v-ați decis să zugrăviți singuri casa

Adina Meyers