LifeStyle

Solutii pentru a elimina rapid mucegaiul din baie

Baia este camera cu cea mai mare umiditate si cea mai predispusa la aparitia mucegaiului. Gandeste-te doar cati vapori se formeaza in baie doar in momentul in care faci dusul zilnic. Mucegaiul se instaleaza ca o mica pata, se dezvolta rapid si in scurt timp ajunge sa reprezinte o problema nu doar pentru casa, ci si pentru sanatatea ta si a familiei tale.

Mucegaiul este o problema specifica pentru baie, asa ca rezolvarea vine de la un produs special gandit in acest sens: Ceresit Stop Mucegaiului pentru baie. Acest produs este eficient impotriva mucegaiului, bacteriilor si a murdariei, eliminand aceste probleme de pe pereti, placi ceramice, chit de rosturi sau silicon sanitar.

Ceresit Stop Mucegaiului pentru baie este o solutie gata preparata, disponibila in recipient cu pulverizator. Solutia se aplica usor pe suprafata contaminata cu mucegai, prin pulverizare de la o distanta de 3-5 cm, dupa care este lasata sa-si faca efectul aproximativ 10 minute. Ulterior, zona in care a fost pulverizat produsul trebuie stearsa cu o carpa sau perie. De asemenea, suprafata poate fi gletuita sau vopsita, cu conditia sa fie perfect uscata.

Nu este nevoie sa apelezi la ajutor specializat, produsul este simplu de folosit iar efectele lui sunt rapide. Il poti utiliza pe ciment, placi ceramice, silicon, chit sau alte suprafete, pentru curatarea rosturilor murdare si mucegaite din bai, cabine de dus, piscine, dar si pivnite, subsoluri, bucatarii, pereti, tavane, podele sau terase.

Nu lasa mucegaiul sa-ti invadeze baia. Il poti invinge si tu, utilizand arma potrivita. Ceresit Stop Mucegaiului pentru baie este aliatul tau in lupta impotriva bacterilor, murdariei si a mucegaiului. Victoria este la cateva pulverizari distanta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Tefal Pro Express Ultimate – cel mai puternic abur zi după zi

Adina Meyers

Parfumuri cu istorie, parfumuri regale

Adina Meyers

iYiYi – High-Fidelity Stereo System pentru iPod – ul tau

Adina Meyers