Usa de la intrare reprezinta cartea de vizita a casei, ofera spatiului un farmec aparte si in acelasi timp, dezvaluie stilul locatarilor prin nota personala pe care o da fatadei. De aceea, este important ca intrarea principala sa raspunda unor norme estetice si functionale, fiind primul element care atrage atentia musafirilor sau trecatorilor. Insa, pe langa design, este obligatoriu ca usa de la intrare sa va asigure siguranta si confort.

Pentru a raspunde atat nevoilor functionale, cat si cerintelor de ordin estetic, Gealan va pune la dispozitie sistemul de usi de intrare S9000 ce cuprinde elemente de design arhitectural care influenteaza decisiv aspectul casei voastre. Multitudinea accesoriilor permite constructia celor mai variate modele de usi, iar voi puteti alege marimea, forma si culoarea pe care o doriti, in functie de preferinte si de design-ul intregii case.

Usile de intrare din PVC sunt disponibile in doua optiuni, ambele pastrand o nota clasica si eleganta. Astfel, puteti alege varianta clasica de usa de intrare, tinand cont de preferintele voastre, fara sa fiti limitati in ceea ce priveste forma sau culoarea. Insa, exista si varianta de design, unde aspectul plan al cercevelei ofera o infatisare deosebita, fara a face compromisuri in ceea ce priveste securitatea si izolarea termica. Avantajul acestei variante este acela ca se creeaza mai mult spatiu, iar intretinerea usii este usurata.

Stabilitatea, rezistenta la torsiune si durabilitatea colturilor joaca un rol extrem de important in cazul usilor de intrare din PVC. In plus, suporturile de praguri folosite asigura inchiderea etansa a usii pe prag si astfel, nu veti intampina probleme din cauza curentului, iar pericolul aparitiei condensului este minimizat. De asemenea, lipsa barierelor constituie un alt avantaj, pragul cu doar 20 mm inaltime facand trecerea mult mai usoara din exterior in interior sau invers.

Avand ca principale calitati rezistenta la razele soarelului sau intemperii, buna izolare termica si intretinerea usoara, usile din PVC raspund si celor mai inalte standarde de ordin estetic. Daca doriti sa pastrati aspectul natural, fara a va priva de tehnicile moderne, puteti opta cu incredere pentru foliile decor lemn. Acestea conving prin aspectul inedit si prin functionalitate, fiind recomandate ca un element de stil clasic atat in renovarea cladirilor vechi, cat si in cazul constructiilor noi. De asemenea, sistemul de profile S 9000 va ofera posibilitatea de a alege usi cu placare din aluminiu, care imbina avantajele aluminiului cu cele ale PVC-ului. Astfel, pe langa faptul ca sunt rezistente si durabile, usile sunt disponibile intr-o varietate de culori, iar intreaga locuinta primeste o nota de exclusivitate si un aspect modern.

Ofera personalitate casei tale si bucura-te de beneficiile tehnologiilor moderne cu sistemul de usi de intrare S 9000 de la Gealan!

 

Related posts

Ce avantaje au acoperișurile din țiglă metalică?

Adina Meyers

Confort total in mansarda!

Adina Meyers

Calitatea precară a aerului din școli, afectează sănătatea copiilor și actul educațional. Cum se poate rezolva problema ventilației?

Adina Meyers