LifeStyle

Kingfisher il numeste pe Christian MAZAURIC in functia de CEO al Brico Depot Romania

Kingfisher, lider european pe piata do it yourself si home improvement si al treilea ca marime la nivel mondial, il investeste pe Christian Mazauric in functia de CEO al Brico Depot Romania, responsabil cu dezvoltarea viziunii si performantei companiei pe piata locala.

Domnul Mazauric isi va exercita noile responsabilitati, urmand sa contribuie la accelerarea cresterii sustenabile a Brico Depot in Romania, asigurand o mai buna adaptare a formatului specific Brico Depot la piata locala, precum si alinierea operatiunilor la celelalte zone in care compania este prezenta.

Christian Mazauric are peste 20 de ani experienta profesionala, detinand anterior functia de Chief Finance Officer la B&Q Regatul Unit & Irlanda. Anterior, a petrecut 11 ani la Castorama Franta si alti sase la Marks & Spencer in Regatul Unit.

Numirea domnului Mazauric face parte din planul noului CEO Kingfisher Veronique Laury, de a crea o echipa de management dinamica, ce va transforma business-ul Brico Depot intr-o companie unitara la nivel international.

Kingfisher se afla in proces de standardizare a formatelor din zonele unde opereaza, intrucat a devenit tot mai evident ca pietele in care suntem prezenti au o structura similara. In prezent, depozitele noastre Brico Depot din Franta, Spania, Portugalia si Romania au un model de business diferit. Formatul va deveni unul unitar in toate aceste piete”, explica CEO-ul Kingfisher, Veronique Laury.

Ca CEO al Brico Depot Romania, prioritatea mea este cresterea si dezvoltarea companiei. Gratie predecesorului meu, transformarea celor 15 unitati achizitionate in 2013 a fost accelerata si finalizata cu succes inainte de termen. Obiectivul meu va fi de acum adaptarea formatului Brico Depot la specificul pietei locale, acordand o atentie deosebita consilierii clientilor si serviciilor oferite profesionistilor si amatorilor in bricolaj ”, spune Christian Mazauric.

Noul CEO Brico Depot Romania il urmeaza in functie pe Patrick Papot, al carui mandat s-a concentrat pe transformarea celor 15 unitati Bricostore pe care Kingfisher le-a achizitionat in 2013. Dupa ce si-a incheiat cu succes misiunea la finele acestei veri, domnul Papot a preluat o noua pozitie in cadrul grupului.

Christian Mazauric a absolvit Universitatea Lumière din Lyon, detinand de asemenea o specializare in control financiar obtinuta in cadrul unei scoli de business din Franta. Și-a dezvoltat cariera incepand din 1995, activand timp de 8 ani in operatiuni comerciale in Europa de Vest si a urcat in ierarhie pana la pozitia de Chief Finance Officer, functie pe care a exercitat-o timp de 8 ani.

 

 

Related posts

Timpul investit in afacerea ta poate capata valente distractive

Adina Meyers

Clubul Filantropia

Adina Meyers

Nu ratați ocazia de a vă număra printre companiile participante la Târgul de Turism al României!

Adina Meyers