Amenajare living Practic

Unitate in diversitate

Ambianta oferita de living, si anume deschis, aerisit, luminos si décor unitar, rezultat din imbinarea cu arta a unor preferinte personale destul de diversificate, se pastreaza pentru intreaga locuinta. Ceea ce creaza linia de legatura intre elementele alese este paleta cromatica intr-un tandem echilibrat de bej si maro, precum si preferinta pentru piese de valoare. Accentul a fost pus pe lucruri rezistente atat din punct de vedere tehnic, cat si decorativ. In aceasta idée s-au ales elemente nedemodabile (lemnul, fierul forjat, vitraliile) cu asigurarea unui nivel calitativ ridicat. De exemplu, parchetul este triplustratificat iar canapelele Ever Art sunt lucrate din bumbac 100% tesut la razboi.

In décor s-au imbinat elemente din mai multe zone, insa intr-un fel propriu, iar achizitionarile s-au facut cu seturi de obiecte. Astfel s-a ales un tip de mobilier tapitat pentru toata casa. La fel s-a facut si cu corpurile de iluminat. In ceea ce priveste mobilierul si decoratiunile, pentru acestea s-a mers pe linia orientala a obiectelor lucrate si sculptate manual in lemn de teck (masuta de living, lada de zestre, oglinda, scrinul). Pentru paleta cromatica s-au preferat culorile meridionale. Proprietarii nu au apelat la un specialist, preferand sa isi faca singuri amenajarea.

Related posts

Mutați o canapea? Citiți mai întâi acest lucru

Bianca Ion

10 sfaturi utile de aplicat in amenajarea bucatariei

Adina Meyers

Ce este cu adevărat important atunci când te cazezi la hotel?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe