Amenajari Exterioare

Flori pentru doamne

In ciuda imaginatiei investite in crearea unor daruri personalizate, tot buchetul de flori ramane cel mai convingator mesaj de dragoste.

Crearea la comanda, ce va da posibilitatea de a alege florile, forma buchetului si ornamentele suplimentare, va ofera, de altfel, siguranta ca ati optat pentru un dar original, unic.

O idee buna ar fi ramaneti clasici in preferintele florale pentru aceasta ocazie. Trandafirii si crinii se afla, desigur, in topul alegerilor, ca si florile exotice. Puteti inova insa foarte mult in ceea ce priveste forma buchetului si suportul de prezentare.

Pentru realizarea unui ansamblu cat mai nuantat, va stau la dispozitie vase din ceramica sau sticla, cu geometrii speciale, alaturi de o multime de variante cromatice.

Culorile nedemodate ale iubirii vor transmite exact mesajul dorit. Asadar, ganditi-va la o imbinare armonioasa de flori albe si rosii, cu variantele de roz, grena sau ciclam.

 

Related posts

Cum poti amenaja o sala de fitness acasa

Adina Meyers

Ce aduce stilul nordic în gama de cuiere de perete

Adina Meyers

Biroul de acasa

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe