LifeStyle

UTICAM prezinta in premiera cele mai noi echipamente

Mustang expune echipamente de ultima ora in premiera nationala la Uticam, Michelin vine cu cele mai bune anvelope, iar Caterpillar prezinta o intreaga serie noua de modele la standarde europene. Prima editie a Targului International de Utilaje si Camioane pentru Constructii din Romania va avea loc in perioada 25-29 aprilie 2012, in Zona Comerciala Baneasa.

Mustang va onora Uticam-ul cu cele mai noi utilaje: multifunctionalele Mustang 2700V si 3300V vor fi prezente pentru prima oara la un targ in Romania. Ambele utilaje vor fi echipate cu accesorii originale specifice realizarii santurilor de canalizare/cablaje, atat in sol organic, cat si in asfalt/beton. Pentru ca la Uticam vor fi prezentate cele mai eficiente modalitati de lucru din industrie, Mustang le va demonstra constructorilor cum isi pot economisi bugetele folosind o cupa speciala pentru umplerea automata a santurilor cu nisip.

Lista premierelor nu se incheie aici. Pentru prima oara in Romania, Michelin va participa la un targ dedicat pietei constructiilor si va expune la Uticam cele mai bune anvelope pentru camioane cu utilizare pe santier, dar si multe alte surprize pe care compania le va anunta in perioada urmatoare.

De asemenea, Caterpillar va aduce o serie de utilaje dotate cu motoare standardizate “Stage IIIB” pe care le va expune la UTICAM. “Stage IIIB” reprezinta o norma de emisii poluante impusa de Uniunea Europeana pentru motoarele utilajelor noi folosite in afara drumurilor publice, cu limite maxime admise dedicate producatorilor de echipamente din industria constructiilor. Toate aceste utilaje vor putea fi achizitionate in cadrul Uticam in conditii speciale de finantare valabile doar in perioada targului.

Lista completa a participantilor la Uticam si noutatile prezentate la targ vor fi anuntate in saptamanile urmatoare. Prima editie a Targului de Utilaje si Camioane pentru Constructii are loc in perioada 25 – 29 aprilie si este organizata de Set Events in colaborare cu Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii. Baneasa Shopping City sprijina organizarea celui mai mare Targ de Utilaje si Camioane pentru Constructii.

Programul zilnic de vizitare pentru publicul larg in perioada 25-29 aprilie incepe la ora 10:00 si se incheie la ora 17:00, iar taxa de participare este de 10 lei. Pentru informatii suplimentare va rugam sa consultati pagina oficiala a evenimentului: uticam.ro.

Un eveniment organizat de Set Events si A.D.U.C.
Parteneri media: Romania Libera si Casa Mea, Wall-Street, The Marketer, Unelte si Echipamente, Agenda Constructiilor, Constructiv, Bursa Constructiilor, Transport Business, 100Construct, Ziua Cargo, Info Constructii, Trafic Media, Transporter, Efin, Infoconstruct, Calendar Evenimente, My Bucharest Guide, Cargo & Bus.

Related posts

Dacă vine toamna, ne găsești la BIFE!

Adina Meyers

CONCURS: Crăciunul vine cu premii!

Adina Meyers

Ariston continua investitiile in imagine prin lansarea unei noi campanii de publicitate

Adina Meyers