LifeStyle

Un super produs pentru o super digestie

Intoleranta alimentara, disconfort gastric, indigestie, greata, balonare… iti suna cunoscut? Acestea sunt simptomele unei digestii alimentare deficitare, problema cu care se confunta jumatate din populatia globului.

Mesele copioase sau neregulate pot provoca organismului anumite dereglari, iar stomacul va fi primul care va reactiona, dand semne de suprasolicitare.

Descopera un produs care sa rezolve toate aceste probleme: DIGEX , un produs unic pe piata, are o formula complexa de enzime digestive in capsule gastrorezistente, ce asigura protectia enzimelor la nivel gastric si eliberarea acestora la nivel intestinal.

Capsulele DIGEX, prin aportul de enzime digestive, completeaza sistemul enzimatic propriu al organismului, ajutandu-l sa faca fata suprasolicitarii cauzate de o masa copioasa sau alimentatie inadecvata. Produsul imbunatateste digestia, elimina senzatia de preaplin si inlatura starile de disconfort gastric.

Recomandat pentru copiii de peste 6 ani si adulti, o capsula DIGEX pe zi (in timpul mesei sau dupa masa) este benefica:

– In regim alimentar vegetarian

– In intoleranta la lactate

– Pentru procesarea eficienta a alimentelor

– Pentru a stimula dezvoltarea florei intestinale normale

– Pentru a favoriza absorbtia mineralelor din alimente

DIGEX – Super Enzime pentru o super digestie!

Afla mai multe detalii pe www.fitermanpharma.ro

 

Related posts

IKEA și Itsy Bitsy aduc în prim plan rolul taților în creșterea bebelușilor

Adina Meyers

Amenajarea biroului influenteaza calitatea muncii – cele mai importante proiecte de office-uri de la Studio Insign by Galeriile Noblesse

Adina Meyers

Expozitia de pictura

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe