LifeStyle

Garden party la tine acasă!

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? 

Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniști se va ocupa de tot! De la furnizarea serviciilor de catering până la toate aspectele ce țin de planificarea, organizarea și desfășurarea petrecerii tale. 
Vrei să dai o petrecere pe cinste? Alege-ți unul sau mai multe dintre pachetele opționale de la Jubile Catering, cu siguranța invitații tăi vor fi foarte încântați.

Ce zici de răcoritorul Lemonade Bar din care să savurezi alături de cei dragi o limonadă rece și proaspătă? 

 Sau renumitele display-uri pe bicicletă: Ice cream Bike cu înghetață delicioasă și răcoritoare și Candy Bike-ul cu produse gustoase realizate artizanal.

 Nu trebuie ratat nici savurosul Burger Bar, care cu siguranță va fi pe placul tuturor sau Salad Bar-ul, unde invitații tăi își pot creea propria salată dintr-o gama diversă de ingrediente și dressing-uri.

î

In plus, scapi de orice stres, asta pentru că cei de la Jubile Catering îți asigură atât transportul, amenajarea și decorarea bufetului, logistica și accesoriile necesare, personalul, cât și debarasarea. 

Așadar, dacă îți dorești să îți transformi grădina într-o "oază" de petrecere, cea mai bună alegere este să te relaxezi și să lași totul în grija profesioniștilor.

Vezi detalii AICI: goo.gl/C75AKR

Related posts

O iubire “usor pikanta” la Goldart

Adina Meyers

Preparate usoare, de vara, cu ajutorul cuptorului CombiSteam de la Electrolux

Adina Meyers

Cinci culori noi intra in gama aspiratoarelor Ergorapido de la Electrolux

Adina Meyers