LifeStyle

Un nou eveniment Zepter in slujba sanatatii si a bunastarii !

In perioada 12-13 noiembrie 2009, Zepter Romania a organizat la Bran doua zile de seminar in care au fost abordate pe langa teme manageriale specifice vanzarilor directe si unele cu caracter medical, precum si lansari de noi produse.

Evenimentul, la care au participat peste 120 de consultanti dintre cei mai buni, a avut ca scop motivarea si sustinerea intregii forte de vanzari Zepter in aceasta perioada dificila. In temele abordate s-a pus un accent deosebit pe importanta promovarii produselor de calitate, pe care Zepter le pune in slujba unui stil de viata sanatos, pe care il promoveaza peste tot in lume.  

La seminar au participat si colegi din Zepter Ungaria si Moldova care au impartasit din experinta lor colegilor romani. Cu aceasta ocazie, a fost subliniat faptul ca Zepter ofera consultantilor sai de vanzari sprijin permanent in activitate, printr-o pregatire continua, oferindu-le oportunitati de dezvoltare a carierei si diverse instrumente. Seminarul de la Bran a reprezentat  si ocazia multasteptata de echipa de vanzari pentru rasplatirea eforturilor depuse la concursul de vanzari desfasurat in toamna anului trecut, concurs care nu este singular, premiile pentru consultantii de vanzari fiind mereu o motivare constanta a acestora  

Premiile acordate la acest concurs au fost cu adevarat bine primite, astfel: premii in produse Zepter in valoare de peste 38.000 €, premii in bani in valoare de 35.000 € si, cele mai asteptate, 10 autoturisme Hyundai Accent.

Noutatile prezentate la Bran – noi produse marca Zepter: elegante servicii de portelan si seturi de bauturi, precum si noutatea absoluta,  expressorul ZESPRESSO – au facut deliciul intregii audiente.

Misiunea Zepter pentru sanatate, promovata peste tot in lume de catre cei peste 120.000 de consultanti este, de fapt, optiunea omului modern si educat pentru un stil de viata sanatos si echilibrat.

 

Related posts

Saptamana Artelor Spectacolului Muzical

Adina Meyers

În ce combinații e recomandat să mâncăm mielul de Paște

Adina Meyers

Laboratorul Mobil IKEDOO: 200 de copii vor construi un OZN gigantic in Bucuresti

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe