Amenajari Exterioare Balcon si terasa

Un ‚ménage à trois’ care îți face viața mai ușoară

O casă curată îți dă nu numai certitudinea că trăiești într-un mediu în care te simți în siguranță, ci și o stare de bine și senzația că acolo e locul tău. Mulți dintre noi alegem să ne ocupam de curățenia și ordinea casei noastre în weekend, după o săptămâna plină, motiv pentru care o considerăm o sarcină în plus. Ce să mai, înlăturarea murdăriei este o activitate pe care mulți dintre noi nu o facem din plăcere, ci pentru că este necesară… așa că ne place sau nu, n-avem scăpare.  

Dar ce ar fi dacă nu am mai privi curățenia casei doar ca pe ceva „ce trebuie făcut”, ci ca pe o activitate care aduce beneficii atât pentru locul în care trăim, cât mai ales pentru noi înșine? Curățarea pardoselilor implică muncă fizică, ceea ce înseamnă mișcare, nu-i așa? În funcție de dificultate și de determinare, această activitate poate fi considerată un sport care pune în funcțiune mulți mușchi. Apoi, pe lângă beneficiile pentru corp, mirosul de proaspăt după ce terminăm curățenia, ne confirmă că a meritat efortul, pentru că ne simțim mai bine, mai energizaţi. Un fel de stare de zen, nu-i așa?

Gama de produse de curățenie Asevi igienizează căminul, împrospătează aerul și ne optimizează timpul petrecut curățând, deoarece faianța sau pardoselile lustruite, hainele spălate sau îmbălsămate cu acești detergenți se păstrează curate pe termen lung. Iar aceasta pentru simplul motiv că sunt de o calitate excepțională, prietenoase cu mediul înconjurător, nu lasă urme și nu necesită clătire.

  • Lasă-te purtat/ă de notele delicate de citrice din Asevi Portocale, o soluție concentrată pentru toate tipurile de pardoseli, cu un parfum proaspăt care durează.
  • Dacă parfumul este un criteriu esențial în achiziționarea produselor de curățenie, Asevi Cian e alegerea potrivită. Este destinat celor care vor un produs concentrat cu un parfum intens. Starea de bine dată de mirosul plăcut al lui Cian este de durată, pentru că a fost creat astfel încât aroma lui să persiste. În plus, formula concentrată cu pH neutru garantează strălucire și igienă și este potrivit pentru toate tipurile de pardoseli.  
  • Ai suprafețe care necesită o atenție sporită? Atunci încearcă Asevi Mio. Mio are o compoziție special creată pentru suprafețe delicate și îndepărtează blând praful și petele depuse pe pardoseli. 

Atunci când este vremea curățeniei, alege produse de calitate, arome plăcute și muzică bună, iar ‘corvoada’ va deveni o activitate pe care abia aștepți să o bifezi în agendă.

Related posts

Designul spaţiilor exterioare, o adevărată provocare

Adina Meyers

De ce se recomandă ca ușa de exterior să fie metalică?

Adina Meyers

Cum amenajati un living in gradina?

Adina Meyers