Amenajari apartamente Amenajari Interioare

Lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa alegi cea mai buna cuvertura de pat – ghidul Bedding.ro

Daca doresti o cuvertura de pat cat mai buna insa nu vrei sa faci o alegere gresita, atunci ar trebui sa tii cont de sfaturile noastre. Mai jos, te invatam cum sa alegi cuvertura perfecta pentru patul tau.

Dimensiuni

Primul si cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont este dimensiunea patului. In acelasi timp trebuie sa iei in considerare si dimensiunile pernelor.

Ideal ar fi ca patul sa fie imbracat de cuvertura, asta inseamna sa acopere patul pe margine, 5-7 cm.

Desi exisa cuverturi si pentru pat single, ele nu sunt foarte cautate.

Materialul cuverturii

Cu siguranta la fel de important ca primul pas, este necesar sa alegi un material cat mai confortabil si durabil. Pe piata exista variate materiale pentru tesaturi insa noi recomandam intotdeauna bumbacul.

Cuverturile de pat din bumbac sunt din pacate un pic mai scumpe insa diferenta de bani se recupereaza in timp, deoarece sunt mult mai rezistente, au un aspect placut si ofera confort sporit.

Datorita materialului cuverturile din bumbac nu se decoloreaza, nu se rup si sunt foarte pufoase. Ele sunt recomandate atat iarna cat si in serile racoroase de vara.

Aspect

Designul este si el important la randul sau. Din pacate aici nu va putem oferi prea multe sfaturi, decizia fiind subiectiva. Depinde foarte mult de preferintele fiecaruia si de aspectul camerei unde doriti cuvertura.

Cuvertura de pat din Bumbac – Rosie

Daca iti plac culorile vii sau doar ai nevoie de un strop de culoare in camera ta, atunci acest model este perfect pentru tine. Indeparteaza monotonia si creaza o ambianta placuta.

Cuvertura de pat din bumbac – alba cu floricele

Iti plac dormitoarele simple si luminoase? Alege atunci o cuvertura din bumbac alba cu motive florale.

www.bedding.ro

Related posts

Vrei sa cumperi un aparat de aer conditionat? Iata cateva aspecte de care trebuie să tii cont

Adina Meyers

Culori care te ajuta sa dormi mai bine

Adina Meyers

Cromatica din living: mix-uri potrivite pentru un plus de culoare în casa ta

Adina Meyers