Aflat in zona de nord a Capitalei, intr-un bloc nou, apartamentul de 140 de metri patrati, amenajat intr-o maniera moderna, eleganta, cu accente Art Deco, de catre designerul Hamid Nicola Katrib, apartine unui cuplu tanar, cu un ritm de viata dinamic.

Doi tineri indragostiti, un designer talentat si inovator si multa arta contemporana sunt actorii unei povesti de succes. Amenajarea a fost un veritabil maraton, dupa cum marturiseste si designerul: „Am avut destul de putin timp la dispozitie. Apartamentul trebuia sa fie gata in trei luni, pentru ca proprietarii sa se poata muta dupa nunta!”.

Arhitectura initiala a suferit mai multe modificari, dictate de ratiuni ce tineau de functionalitate si spatiu. Geometria tavanelor sustine un intreg sistem inteligent de spoturi si surse indirecte de iluminat.

Livingul si diningul, un amplu open-space, reitereaza unul dintre cele mai hot trenduri in design, acela de life cooking. Un perete-parapet, cu geam la mijloc, separa cele doua zone, astfel incat oaspetii pot urmari desfasurarea fiecarei etape in arta culinara, precum in marile restaurante la moda. 

Apartamanetul are si doua dormitoare – cel matrimonial este dotat cu dressing si baie proprii. Pentru un plus de relaxare si izolare fonica, s-a folosit mocheta, un material cald, ce sugereaza odihna si confort. 

Cititi continuarea pe www.revistacaminul.ro!

Related posts

Alegerea combinei frigorifice – 8 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a lua decizia potrivita pentru casa ta

Adina Meyers

5 lucruri in care merita sa investesti cand iti amenajezi locuinta

Adina Meyers

Tema marina de aranjare a casei, o varianta exclusivista

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe