Usile sectionale pentru garaj se deschid pe verticala, ceea ce va ofera mai mult spatiu in interiorul si in fata garajului, avand intreaga cale de acces libera.

Usile sectionale se potrivesc intotdeauna, indiferent daca deschiderea garajului este taiata in unghi drept sau oblica sau daca are forma unui segment sau arc de cerc. De aceea sunt deosebit de potrivite pentru o modernizare ulterioara.

In noul catalog, Hörmann va propune usa sectionala pentru garaj RenoMatic 2015, cu striatii si sistem de actionare ProMatic.

Iata care sunt caracteristicile acesteia:

– Secțiuni cu grosime de 42 / 20 mm, cu perete dublu si spuma poliuretanica pentru o izolare termica ridicata, stabilitate buna si silentiozitate imbunatațita

– Protectia optima de lunga durata a sinelor de culisare prin protecție din material plastic

– Protectie sigura impotriva efracției datorita mecanismului arestor de siguranta

– Sistem de actionare ProMatic cu tehnica radio BiSecur moderna si cu opțiune de deschidere pentru aerisirea garajului

Confort si siguranta

Procedeul de codificare BiSecur nou creat, extrem de securizat, va ofera senzatia confortabila ca nimeni nu poate copia semnalul dumneavoastra radio. Testat si certificat de expertii in securitate ai Universitatii din Ruhr, Bochum este adecvat pentru operarea usilor de garaj, portilor de intrare in curte, a iluminarii s.a.m.d.

Suprafete de calitate

Suprafata Sandgrain confera un aspect lucios si elegant, are totodata o textura fina si, prin aceasta, este deosebit de rezistenta la murdarire.

Suprafetele Decograin conving prin aspectul lor marcant de lemn si redarea fidela a detaliilor, respectiv prin eleganta metalica.

Related posts

GEALAN va comercializa primul sistem combinat pe piata din Romania

Adina Meyers

Rezistenta mecanica si suprafete omogene cu sisteme de hidroizolatii poliuretanice

Adina Meyers

Tehnici de supravietuire pe timp de iarna. Cum te pregatesti din timp pentru viscol si inghet

Adina Meyers