Amenajare living Amenajari apartamente Amenajari Interioare Home

Interviul din biroul angajatorului s-a mutat la tine în sufragerie. Cum să-ți amenajezi spațiul productiv. Idei practice

Interviurile de angajare din biroul companiei s-au mutat în mediul online, în sufrageria candidatului, pe fondul situației epidemiologice existente.

Criza COVID-19 i-a făcut pe angajatori să se adapteze, aşa că acum o parte dintre companii apelează la Google Meet şi Zoom.

Această metodă vine şi cu dezavantaje, atât pentru angajator, cât şi pentru candidat. Se simte nevoia unui interviu faţă în faţă.

Biroul de acasă: idei practice pentru un spațiu productiv

Dar cum ne amenajăm spațiul pentru lucrul de acasă? O încăpere bine pusă la punct vă va ajuta să fiți mai productivi, mai relaxață și mai creativi.

Biroul în sine și spațiul care îl înconjoară trebuie să fie aerisit și să conțină toate elementele preferate ale celui/celei care îl va folosi: plante, culori preferate, accesorii organizatoare, scaune confortabile și multe altele.

Într-un spațiu de lucru ai nevoie de două piese obligatorii: biroul și scaunul de birou. Obiectul care influențează cel mai mult confortul și starea de sănătate este scaunul. Un scaun ergonomic și confortabil își va dovedi valoarea în timp: fără dureri de spate, dureri de cap, probleme ale coloanei, spatelui sau gâtului.

Cea mai bună și cea mai sănătoasă lumină este cea naturală. Așadar, nu înghesui biroul în cel mai întunecat colț al casei. Așează-l într-un spațiu în care să fie cât mai multă lumină naturală, eventual chiar în fața ferestrei.

Pentru sesiunile mai lungi de muncă se poate apela la un corp cu o masă de birou rabatabilă care poate fi de dimensiuni mai mari. Soluțiile ingenioase sunt cele mai potrivite, mai ales acum când mobilierul trebuie să fie funcțional și să îndeplinească mai multe roluri.

În cazul în care e nevoie de lumină artificială suplimentară, folosește una de calitate. Ideal este ca pe timpul zilei să nu ne ajutăm de lumina artificială, și să lasăm cât mai mult să pătrundă lumina naturală. Pentru serile târzii când mai avem de lucru, este indicat să optăm pentru o lumină de calitate, luând în considerare folosirea mai multor corpuri de iluminat. Dintre aceste corpuri de iluminat cel puțin unul trebuie să fie o lampă cu expunere directă pe birou, care va facilita citirea, scrierea și creionarea documentelor.

Related posts

3 idei pentru a folosi pervazul

Adina Meyers

Ce înseamnă Loto Polonia Multi?

Adina Meyers

Elemente cheie pentru o baie modernă – Ce obiecte nu ar trebui să lipsească?

Adina Meyers