LifeStyle

Turnul de sunete Fidelio

Sunteti fideli sunetului de calitate? Atunci sistemele audio Philips Fidelio DTM9030 si DTM5096, aduse in Romania de Gibson Innovations, sunt exact ceea ce aveti nevoie. Acestea au un design elegant si sunt capabile sa ofere atat sunetul la calitate Fidelio, cat si conectivitate extinsa cu majoritatea dispozitivelor portabile sau cu aproape orice alta sursa de redare.

Pentru performante acustice deosebite, fara vibratii, cu un sunet cat mai clar si mai bogat, echipa de proiectare a ales lemnul pentru constructia ambelor sisteme Fidelio. Designul de tip ”turn”, compact si minimalist, sporeste eleganta, fara sa faca vreun compromis in ceea ce priveste sunetul redat. Noile sisteme Philips sunt impecabil lucrate, fiind finisate cu un lac lucios si cu aluminiu, astfel ca pot fi amplasate fara retinere, chiar si intr-o amenajare interioara cu pretentii. La interior, lemnul este perfect tratat pentru a crea un mediu optim de propagare a undelor. De asemenea, tehnologii digitale de ultima generatie asigura crearea unui sunet de cea mai buna calitate, pentru auditii muzicale desavarsite.

Modelul Philips Fidelio DTM9030 este compus din doua boxe turn de podea, cu o putere totala de 2x80W RMS, fiind dedicat celor care vor sa se bucure de un sunet rafinat si clar, cu un volum acustic optim. Permite redarea muzicii din aproape orice sursa audio, portabila sau nu. Dispune de tehnologie Bluetooth si aptX, de clasicul CD-player, dar si de o conexiune USB, port auxiliar de 3.5mm si radio FM Stereo. Prin intermediul CD-player-ului sau portului USB pot fi redate si fisiere multimedia in format MP3 sau WMA. În plus, are andocare duala (Lightning si pe 30 de pini) pentru ascultarea colectiilor de muzica si de pe un iPod sau un iPhone. Sistemul de andocare permite si incarcarea dispozitivelor Apple conectate.

Adeptii stilului minimalist vor prefera cu siguranta modelul Philips Fidelio DTM5096, un sistem audio 3.1 tip turn si cu subwoofer incorporat. Cu o putere totala de 200W RMS, acesta este un sistem complet si performant, de noua generatie, capabil sa asigure ascultarea ritmurilor preferate din aproape orice sursa audio. Integreaza tehnologie wireless Bluetooth cu AptX, are CD-player si port USB, ambele compatibile MP3/WMA, port de intrare auxiliar de 3.5mm, radio FM Stereo, dar si andocare duala pentru conectarea produselor Apple iPod/iPhone/Ipad. Are un afisaj care poate indica ora exacta si functie de ceas desteptator.

Calitatea sunetului Fidelio

Special concepute pentru iubitorii de sunet, produsele din gama Philips Fidelio se bazeaza pe premisa ca, daca apreciati cu adevarat calitatea experientei audio, fiecare detaliu sonor conteaza. Prin urmare, fie ca este vorba despre melodia preferata sau de coloana sonora a unui film, experienta auditiei trebuie sa fie deplina, cu toate nuantele si detaliile cuprinse in procesul creativ al artistului. Gama Philips Fidelio contine produse audio premium – de la casti la sisteme home cinema – care ofera o calitate exceptionala a sunetului, dar si functionalitati de conectivitate extinse.

Sunetul redat pe un dispozitiv Philips Fidelio este natural si dinamic, cu detalii clare, este un sunet cald si surprinzator de puternic in raport cu dimensiunile produselor. Pentru a completa calitatea sunetului distinct, designul produselor Fidelio denota eleganta, echilibrand balanta dintre stil si performanta.

 

Preturi*:

Sistem Philips Fidelio DTM9030 – 3739 RON

Sistem Philips Fidelio DTM5096 –  2549 RON

Related posts

(P) Studio Insign castiga Boutique Award la „The Most Office”, prima competitie din Romania destinata detinatorilor de birouri

Adina Meyers

Autoritățile încep acțiunile de combatere a AMBROZIEI

Adina Meyers

Xella Ro lanseaza Multiestimatorul, un program pentru calcularea economiilor care se pot obtine prin termoizolarea cu placi minerale

Adina Meyers