Image default
LifeStyle

Cesarom invita copiii sa deseneze pe placi de faianta, in Parcul Herastrau

Cesarom, liderul de piata in vanzarea de placi ceramice, ii provoaca la creativitate pe copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani. Astfel, producatorul de placi ceramice ii asteapta pe cei interesati sambata, 15 septembrie, intre orele 10:00 – 14:00, in Parcul Herastrau, la un eveniment inedit – „Ora de desen”.

„Pe 15 septembrie desenam in parcul Herastrau! Ii asteptam pe toti copiii pasionati de desen, alaturi de parintii lor, sa ia parte la o experienta unica – aceea de a desena pe placi de faianta”, a declarat Toni Teau, Director General al Lasselsberger Romania, companie ce detine brandul Cesarom.

Copiii care vor veni in parc la evenimentul „Ora de desen” vor avea ocazia de a arata cat sunt de talentati in fata parintilor si a spectatorilor. Avand ca suport o placa de faianta Cesarom care tine locul unei panze, acestia vor putea desena folosind markere colorate.

Fiecare copil care va dori sa participe la experienta pe care o propunem va avea la dispozitie un sevalet special creat pentru acest eveniment si un set de markere permanente. Cu aceasta ocazie le oferim celor mici cateva ore in care sa isi exerseze talentul la desen, intr-un cadru relaxant si distractiv”, a mai spus reprezentantul Cesarom.

Locul exact al desfasurarii evenimentului este Aleea Michael Jackson, situata la intrarea dinspre Arcul de Triumf din Parcul Herastrau.

Articole similare

Bulbi de toamna

casamea.ro

Nou! Pachetul de wedding planner – sau cum sa-ti organizezi nunta rapid si fara stres!

comunicat de presa

Symmetrica mizeaza pe cresterea constanta a vanzarilor in magazinele de bricolaj

casamea.ro

Lasă un comentariu

twenty + 7 =