Amenajarea dormitorului este un aspect foarte important. Aceasta trebuie sa te reprezinte din punct de vedere estetic, dar sa iti asigure si tot confortul de care ai nevoie.

Noi am ales cinci variante de dormitoare, care ne-au atras atenția prin elemente si texturi inedite.

1. Primul dormitor propus este „construit” pe o structura alba. Astfel, este foarte usor sa te joci cu diverse culori, imprimeuri, culori sau materiale. Poti alege niste jaluzele subtiri de bambus si un candelabru realizat din scoici. De asemenea, combinatia de sticla, metal si lemn denota un dormitor sofisticat.

2. Urmatorul dormitor se incadreaza in stilul contemporan-chic, iar printre elementele care ne-au atras atentia se remarca peretele „artistic” din spatele patului care a inlocuit tablia acestuia intr-un mod foarte original, dar si finisajul din lemn al peretelui. In plus, poti opta pentru un ventilator deasupra patului; vei transmite o atmosfera de vara, relaxanta, care te trimite cu gandul la soare si la plaja.

3. Este cunoscut faptul ca accesoriile fac diferenta! O culoare indrazneata, puternica sau in tendinte, cum este movul, dar si un imprimeu bogat te scot din anonimat.

4. Avand in vedere ca un „clasic”  nu se demodeaza niciodata, o astfel de amenajare se afla cu siguranta in topul nostru. Alb „din cap pana in picioare”, dormitorul are un aer princiar, este luminos, in timp ce un semi-baldachin si niste pernele confortabile iti vor asigura un somn linistit.

5. Feminitate si prospetime! Un dormitor plin de energie si culoare este potrivit unei persoane tinere, sic si mondene. Elementul cel mai neasteptat din acest scenariu este un  candelabru discret, coborat pana la inaltimea patului. 

Sursa foto: http://www.pinterest.com

 

Related posts

Și organizarea poate fi șic

Adina Meyers

5 paşi pentru un cămin mai cald

Adina Meyers

Tot ce trebuie să ştii înainte de a construi o casă

Adina Meyers