Amenajarea unei locuințe presupune și o bună organizare a tuturor elementelor de decor. Doar așa te vei putea bucura de o locuință armonios aranjată, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Așadar, nu este suficient să te preocupi doar de alegerea designului (rustic, industrial, shabby chic, modern, vintage etc), a culorilor sau a mobilierului. Fiecare încăpere din locuința ta trebuie să fie în ordine.

Este și cazul băii, o încăpere care, în general, nu beneficiază de un spațiu generos. O bună organizare nu înseamnă monotonie, ci din contră creativitate. De exemplu, poți opta pentru rafturi simple, din lemn, prinse cu ajutorul unor frânghii pentru a depozita diverse lucruri – prosoape, halate de baie etc. Un astfel de model de mobilier de baie poate să fie un punct central al întregului design. Tot pentru depozitarea diverselor obiecte poți utiliza și etajerele. Acestea pot fi, de ce nu, din sticlă. Astfel, vei putea crea și senzația de spațiu mai mare. Tot în acest sens te vei folosi și de oglindă.

Pentru a te bucura de întreg spațiul băii tale poți construi și niște dulapuri care să aibă înălțimea sa.

Important este ca fiecare obiect din baie să aibă un loc al său și să îți fie ușor să ajungi la el atunci când ai nevoie. Dezordinea, îngrămădeala trebuie evitate pe cât posibil; mai ales în spații mici.

În galeria foto vei regăsi câteva imagini care te pot inspira pentru o mai bună organizare.

Sursă foto: https://www.facebook.com/unmillondeideass/?ref=br_rs

 

Related posts

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Adina Meyers

Cel mai simplu sfat pentru ca tu sa amenajezi cu stil si bun gust locuinta

Adina Meyers

10 idei de tapet pentru un dormitor cosy

Adina Meyers